Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Pytania Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Gucio
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Wrocław / Węgorzyno



PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 22:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zyper napisał:
Czy to nie dziwne, że mapka do zwykłego HL2DM, kompiluje się ponad 2 godziny? Bez HDRa, ani nic strasznego.. a jednak tak długo...

...co może oznaczać że geometria twojego poziomu jest hmmmm przynajmniej zła o_0

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kubos
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 10 Sty 2009
Skąd: z lasu

Steam ID: kubos2000

PostWysłany: Wto Sty 26, 2010 17:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy może mi ktoś powiedzieć jak udostępnić internet z kompa na PS3? Mam już odpowiedni kabel, jednak nie umiem ogarnąć tego udostępniania. Internet mam modemowy z Netii.

_________________
Image
www.avatar-forum.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Wto Sty 26, 2010 17:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kup se Switcha za 30 zł.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Wto Sty 26, 2010 18:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kalin napisał:
Kup se Switcha za 30 zł.

On ma tego no, ADSL, nie to co ty masz.
Lepiej niech se kupi router ADSL. Bo przy tej sytuacji komp i tak musi być cały czas włączony, do tego często są trudności z dzieleniem neta, bo to Windzie coś nie pasuje i nie śle neta or sth...

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Wto Sty 26, 2010 19:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Aha, czyli wydasz nie mniej niż 200 zł na tego routera Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
kubos
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 10 Sty 2009
Skąd: z lasu

Steam ID: kubos2000

PostWysłany: Wto Sty 26, 2010 19:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To co, nie dam rady udostępnić jak mam modem?

BTW
Cytat:
Aha, czyli wydasz nie mniej niż 200 zł na tego routera Bardzo szczęśliwy

Aż tak źle nie jest. Widziałem kiedyś tańsze.

_________________
Image
www.avatar-forum.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Wto Sty 26, 2010 22:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dać radę dasz, ale i tak chyba lepiej (łatwiej?) by było skorzystać z routera.
Chyba, że z twojego modemu wychodzi nie kabel USB, a RJ45, to wtedy jest jeszcze prościej.

Chyba, że nie chcesz ponosić kosztów, to będziesz zmuszony poszukać tej funkcji i tutków do niej... Sam kiedyś próbowałem podzielić się internetem z innym kompem, ale za cholerę nie dałem rady.

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
kubos
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 10 Sty 2009
Skąd: z lasu

Steam ID: kubos2000

PostWysłany: Sro Sty 27, 2010 00:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Generalnie chodzi o to, że ja już na to PS3 udostępniałem internet, lecz z laptopa (Business Everywhere). Wszystko szło gładko, w przeciwieństwie do tego co się dzieje teraz. No trudno, trzeba będzie wyłożyć kasę na ten router. Dzięki za pomoc Uśmiechnięty

_________________
Image
www.avatar-forum.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Sro Sty 27, 2010 20:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dlaczego mój Dead Space jest za jasny? Przewraca oczami

_________________
Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sro Sty 27, 2010 20:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Bo bawiłeś się suwakami w grafice/ustawieniach ekranu?

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Borsuk
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 23 Lip 2008
Skąd: wiedziałeś?

Steam ID: Borsuk

PostWysłany: Sro Sty 27, 2010 21:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam pytanie, jak pozbyć się tego fps countera który wyświetla mi się w każdej grze mimo, że mam wyłączonego frapsa
Image

I jeszcze jedno, dlaczego filmiki nagrane w gmodzie tną mi się, gdy je odtwarzam na kompie...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ciumko
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Wrz 2007
Skąd: ZLW


Xfire: Ciumko
PostWysłany: Sro Sty 27, 2010 21:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Na 100% masz frapsa w procesach.

_________________
[=C=]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Sro Sty 27, 2010 21:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kriss napisał:
Bo bawiłeś się suwakami w grafice/ustawieniach ekranu?

Niet, to by było zbyt oczywiste. Język

_________________
Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Joz
Kopfkrabbe



Dołączył: 22 Lis 2008
Skąd: Casablanca

Steam ID: sc.com/id/joz

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 00:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Znudziły mi się moje dotychczasowe ikony w XP, i teraz szukam jakiegoś paku ikon które by zmieniały te domyślne (Mój komputer, foldery, Steam) na coś podobne do tych ikon z Mac OS. Miałby ktoś coś takiego?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Grzypo
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 30 Sie 2009



Xfire: Grzypo
PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 00:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/15732-download-mac-os-x-leopard-icons-for-windows/

_________________
ENLARGE YOUR PENIS TODAY!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Borsuk
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 23 Lip 2008
Skąd: wiedziałeś?

Steam ID: Borsuk

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 17:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

O, fajna rzecz, a jak to zainstalować?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Pią Sty 29, 2010 16:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Borsuk napisał:
O, fajna rzecz, a jak to zainstalować?

Szukasz jakiegoś programu do konwertowania PNG do ICO (google "PNG to ICO converter") i potem gotowe ikonki ustawiasz klikając prawym na np. folder, wybierając właściwości, zakładkę dostosowywanie i guzik "zmień ikonę".

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009




PostWysłany: Pią Sty 29, 2010 19:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A ja mam inne pytanko.
Czym w MW2 jest właściwie opcja "wygładzanie krawędzi dymu", zauważyłem że pożera ok 20-30 fps (przynajmniej u mnie) a różnicy nie widzę. Wyłączenie jej sprawia że MW2 dziala doskonale. Chodzi o AA dymu? Ja i tak różnicy nie widzę.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Pią Sty 29, 2010 19:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Rzuć granat dymny i zobacz co się dzieje, gdy wnika w ścianę lub podłogę. Nienaturalne, ostre krawędzie (to samo można zobaczyć np. w CSSie na de_duście, te krechy są wszędzie Język). Po włączeniu tej opcji dym styka się z powierzchniami gładziutko i przyjemnie!

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Sob Sty 30, 2010 13:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://yfrog.com/4jbeztytuudjj
To się dzieje, kiedy wybieram metodę płacenia jako PayPal.
Co robić x(?

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)