Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Pytania Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Elektryk
Headcrab pod napięciem



Dołączył: 26 Sty 2009
Skąd: Świętochłowice

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
PostWysłany: Nie Lut 07, 2010 20:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Filder: miałeś się domyślić by wpisać w google DVD to AVI ale spoko Język
Sion: Jak ja patrzałem to pod linkiem było łącze do obrazka, nie do strony. Po za tym JiHD^ umieścił już prośbę o pomoc na innym forum gdzie akurat jestem modem i tam mu pomogę ;P

_________________
Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Nie Lut 07, 2010 20:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Widocznie Jihad coś namieszał. ;P

Ponowie pytanie:

Jak się spawnuje w TF`ie sentry ??
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Nie Lut 07, 2010 20:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ten tego, pod 4 bodajże masz taki wichajster do budowania.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Nie Lut 07, 2010 21:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kriss napisał:
Ten tego, pod 4 bodajże masz taki wichajster do budowania.
Mam wrażenie, że koledze chodziło o spawnowanie sentry z konsoli o_O
Cytat:
Moja wina że nie powiedział o jaki typ spawnowania chodzi?

Tak Bardzo szczęśliwy

_________________
🦀🦀🦀

Ostatnio zmieniony przez Mixon dnia Pon Lut 08, 2010 15:56, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Nie Lut 07, 2010 21:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mixon napisał:
Mam wrażenie, że koledze chodziło o spawnowanie sentry z konsoli o_O


Moja wina że nie powiedział o jaki typ spawnowania chodzi?
Hmm, spamowanie ważniejszych lokacji działkami?

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 08 Lis 2007
Skąd: jestem?



PostWysłany: Nie Lut 07, 2010 21:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

nie ważne

_________________
ImageImage

Ostatnio zmieniony przez Ozi dnia Nie Lut 07, 2010 21:28, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Grzypo
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 30 Sie 2009



Xfire: Grzypo
PostWysłany: Nie Lut 07, 2010 21:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ozi napisał:
Działa wam steam?


DZiaUA

_________________
ENLARGE YOUR PENIS TODAY!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 13:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Już wszystko piknie działa: O!

_________________
Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009




PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 19:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czemu MW2 tnie się okresowo bez żadnej przyczyny, zwłaszcza na mapie Wasteland?
Pare minut bez ścin od startu mapy, potem się zaczyna... minuta bez ścin, potem minuta z 20 fps'ami. Minuta bez ścin, i tak w koło macieju...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 19:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ecto napisał:
Czemu MW2 tnie się okresowo bez żadnej przyczyny, zwłaszcza na mapie Wasteland?
Pare minut bez ścin od startu mapy, potem się zaczyna... minuta bez ścin, potem minuta z 20 fps'ami. Minuta bez ścin, i tak w koło macieju...

Nie wszystkie gry znoszą C2Q?

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
HARDSTYLE
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 12 Kwi 2009




PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 20:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy jeśli kupie quake 3 arena na steam to dostaje do niego jakiegoś cd-key-a?? I czy jest taka możliwość gry w quake 3 arena bez odpalania steam? Bo nigdzie już nie ma tej gry w wersji pudełkowej...

_________________
Image
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 21:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

I też będziesz "nerwowym graczem Quake III Arena" ? Bardzo szczęśliwy

Wydaje mi się, ze kupując tą grę na Steam nie dostaniesz klucza, dostaniesz tylko potwierdzenie kupna i rejestrację gry. Może też mógłbyś ją odpalić poza Steamem przez plik .exe. Ale nie jestem pewny.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Chopper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 04 Cze 2008
Skąd: White forest


Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 21:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jak dobrze pamiętam to w Quake'a można grać w przeglądarce za darmo przez neta, tylko strony nie pamiętam ;p


Ostatnio zmieniony przez Chopper dnia Wto Lut 09, 2010 13:23, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
trawiator
Stary Headcrab



Dołączył: 12 Maj 2007




PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 21:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

HARDSTYLE napisał:
Czy jeśli kupie quake 3 arena na steam to dostaje do niego jakiegoś cd-key-a?? I czy jest taka możliwość gry w quake 3 arena bez odpalania steam? Bo nigdzie już nie ma tej gry w wersji pudełkowej...

Tak, dostajesz Keya. Spokojnie można odpalić to q3 bez sztima.
Aha sztim zasysa Q3 w wersji 1.30 wiec musisz sobie i tak zaktualizować do najnowszego point release'a.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
HARDSTYLE
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 12 Kwi 2009




PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 22:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak pytam bo w wersje online jak nie mam neta nawet na boty nie pogram, a jakoś zpiracona wersja mnie nie kręci

_________________
Image
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 22:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czemu mój Bad Company 2 nie chce się odpalić ?
Ściągnąłem cztery wersje i żadna nie działa. Po zainstalowaniu nie pokazuje mi żadnych skrótów na pulpicie. Odpalam Update po czym pyta się czy uruchomić grę. Klikam TAK i czekam...

Black screen
Klepsydra
Desktop (bez błędu)

Co mam zrobić ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
'BPC'
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Sie 2009




PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 22:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

stery do karty? Niespełniasz wymagań systemowych? (www.canyourunit.com)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 23:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

'BPC' napisał:
stery do karty? Niespełniasz wymagań systemowych? (www.canyourunit.com)


1. Nawet nei pomyślałem, zaraz sprawdzę.
2. Wymagania spełniam na pewno.

Edit: nic nie dało :/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Gucio
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Wrocław / Węgorzyno



PostWysłany: Wto Lut 09, 2010 09:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

1. /edit: erm...
2. Przejdź do moich dokumentów -> folder BFBC2Beta, odpal settings.ini i zmień wartość DxVersion z Auto na 9 (10,11). Ogólnie pobaw się ustawieniami w tym pliku (rozdzielczość / odświeżanie / fullscreen / etc.)

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Wto Lut 09, 2010 10:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gucio napisał:
1. /edit: erm...
2. Przejdź do moich dokumentów -> folder BFBC2Beta, odpal settings.ini i zmień wartość DxVersion z Auto na 9 (10,11). Ogólnie pobaw się ustawieniami w tym pliku (rozdzielczość / odświeżanie / fullscreen / etc.)


Ale jaja, odpaliło ! Bardzo szczęśliwy Nie wiem co zmieniłem dokładnie (bo wszystko pozamieniałem) ale działa Bardzo szczęśliwy Dzięki Gucio
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)