Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 "Nowy" Steam Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Tollaner
Stary Headcrab



Dołączył: 02 Lis 2008


Steam ID: Tollaner

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 19:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A mi nawet pasuje. U mnie działa o wiele szybciej niż zwykła wersja, a "nawalenie" to tylko kwestia 2 dni przyzwyczajenia.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 19:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zuzz napisał:
Ssie.
Ma dziwny interfejs, nawalone tego wszystkiego przez co wygląda jak najnowsze GG. Było dobrze, po kij to zmieniać?

Podobne komentarze były, gdy wprowadzono betę Steam Community, sporo osób na headcrabie stwierdziło, że to niepotrzebne kombinowanie i na pewno nie będzie z tego korzystać Uśmiechnięty. A jednak okazało się miłym bajerem... Ja też uważam, że nowy wygląd Steama jest przekombinowany, ale to zapewne tylko kwestia przyzwyczajenia. Zresztą, najbardziej się cieszę, że wprowadzili do overlaya godzinę Bardzo szczęśliwy.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 19:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Żre troszkę zbyt dużo z komputera (Nie wiem jakim cudem on brał tyle tego że L4D mi się zacinało), nie działają listy, cóż, beta, ja aby wracam do klasyka...
Podoba mi się jedynie okno chatu.
Kurde, gdzie były opcje...
edit: mam, 3 opcja od dołu (pasek)...

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Darth ReX
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 09 Gru 2009


Steam ID: radeon26
Xfire: darthrex2
PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 19:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dabu napisał:
Wolno działa, bo to beta geniuszu, ale zapowiada się bardzo dobrze. Nareszcie zaczynają traktować Steama trochę poważniej, może przy okazji sporo bugów, które już są zostanie wyeliminowanych...

Miałem wiele wersji beta na swoim komputerze, ale żadna nie była do tego stopnia wolniejsza od poprzedniej wersji programu. Jeśli się coś wypuszcza, to lepiej, żeby to jakoś działało - w tej chwili dla mnie to co najwyżej alpha, bardzo zabugowana alpha. Z resztą, Valve nawet nie poradziło sobie z bugiem w czcionce, przez co sami musimy ją sobie poprawiać - jakby nikt przed wypuszczeniem jej nie włączał. Tak się nie robi.

Nie jestem negatywnie nastawiony do nowej wersji Steama, po prostu można było taki produkt lepiej dopracować przed wypuszczeniem go do testów publicznych, by się okazało, że nawet nie widać nazw opcji.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Debosy
Headcrab ALL in one



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 20:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kriss napisał:
Nie działają listy, cóż, beta, ja aby wracam do klasyka...
Podoba mi się jedynie okno chatu.
Kurde, gdzie były opcje...
edit: mam, 3 opcja od dołu (pasek)...


Hmm , jakbyś przeczytał temat to byś nie miał takiego problemu.

Ale spoko ja też nie doczytałem i sie dziwiłem na te paski , fixa masz na poprzedniej stronie.

_________________
www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Stargard Szczeciński

Steam ID: marco562

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 20:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wygląda fajnie, ale WCIĘŁO MI GRY :O

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
majan_pl
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Kwi 2008


Steam ID: majan_pl

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 22:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A co powiedzielibyście o "nowym headcrabie"?
Image

Trochę nie dopracowany nie chciało mi się kończyć szczegółów, jeszcze trochę bym pozmieniał.

_________________
BLOG | DEVIANT ART | STEAM | YOUTUBE
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Stargard Szczeciński

Steam ID: marco562

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 22:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

HC wygląda jak mój odbyt... W dodatku w dalszym ciągu nie ma favicony na forum.

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Chopper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 04 Cze 2008
Skąd: White forest


Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 22:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Trochę lipna ta beta przez to zacinanie steam'a, no ale trzeba czekać aż do wydania oficjalnego, ogólnie to nieźle im to wyszło Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
'BPC'
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Sie 2009




PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 22:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

.arp napisał:
HC wygląda jak mój odbyt...

No to ciekawy masz ten odbyt..pierwszorzędne porównanie!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Darth ReX
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 09 Gru 2009


Steam ID: radeon26
Xfire: darthrex2
PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 22:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Lifting serwisu by się przydał, by strona pasowała do Steama, jak to również wspaniały moment na rozszerzenie możliwości, dodanie nowych rzeczy. Ale styl zaprezentowany przez Ciebie, majan_pl raczej nie zachwyca.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Gucio
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Wrocław / Węgorzyno



PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 22:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

WebKit <3

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ridzu
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Lis 2008
Skąd: Birmingham

Steam ID: Rhidge

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 23:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jak wyłączycie okno steam to będzie po staremu. Chyba że lubicie grać w gry z otwartymi oknami w tle, bo ja nie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduMSN Messenger
trawiator
Stary Headcrab



Dołączył: 12 Maj 2007




PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 23:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gucio napisał:
WebKit <3

Ta, teraz Steam po odwiedzeniu 'sklepu', 'społeczności' i 'wiadomości' zajmuje "tylko" 164MB RAMu.
Oby to był tylko błąd bety bo takiej ilości pamięci to nawet firefox nie zajmuje przy odpaleniu kilku zakładek.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kłam
Gonarch



Dołączył: 13 Kwi 2007




PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 23:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ta beta to niestety duża porażka. Wywala gry (mi szlag trafił MW2), menu rozwijane nie działają, całość śmiga z szybkością żółwia. O ilości zjadanej pamięci napisał Trawa... Kto wypuścił taki shit? Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Mrocz
Mroczny Headcrab



Dołączył: 22 Kwi 2007
Skąd: Sopot

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
PostWysłany: Czw Lut 25, 2010 00:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

.qam napisał:
Kto wypuścił taki shit? Język


Valve... Ja się już przyzwyczaiłem a ty nie? Język

_________________
Image
NFSKTNGTNKASFBBTT
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Stargard Szczeciński

Steam ID: marco562

PostWysłany: Czw Lut 25, 2010 00:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

.qam napisał:
Ta beta to niestety duża porażka. Wywala gry (mi szlag trafił MW2), menu rozwijane nie działają, całość śmiga z szybkością żółwia. O ilości zjadanej pamięci napisał Trawa... Kto wypuścił taki shit? Język


U mnie działa jak trzeba.

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Debosy
Headcrab ALL in one



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Czw Lut 25, 2010 01:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie tak źle u mnie wacha sie miedzy 11,000 K - 40,000K w procesach.

Opera potrafi wydoić mi czasem nawet 600,000K. Bardzo szczęśliwy

_________________
www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Stargard Szczeciński

Steam ID: marco562

PostWysłany: Czw Lut 25, 2010 04:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mi zużywa tylko 21 mb :E

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
SemaruPL
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 28 Lip 2009
Skąd: 49°37'2.83"N 20°42'55.20"E

Steam ID: semaru2

PostWysłany: Czw Lut 25, 2010 08:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

mi to zjada 19,200K na procesorze, działa dość płynnie (tylko na początku coś go muliło)
już strona główna Forum zjada mi 19,600K :p
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)