Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Pytania Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
SemaruPL
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 28 Lip 2009
Skąd: 49°37'2.83"N 20°42'55.20"E

Steam ID: semaru2

PostWysłany: Sob Kwi 17, 2010 17:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

u mnie jest tak samo - za to nie ma reklam ;o
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Sob Kwi 17, 2010 18:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

SemaruPL napisał:
za to nie ma reklam


Adblock Plus Język

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865

Już nigdy nigdzie nie będziesz miał reklam Uśmiechnięty

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Kwi 17, 2010 19:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy wam też headcrab tag długo się ładuje?

I kilka pytań o komputer.


Jak zmusić windowsa do odblokowania danych aplikacji/danie zezwoleń grze na edycje plików w danych aplikacji (mam dość przechodzenia i konfigurowania splinter cella co kazdy restart PC...)
Jak usunąć kłódeczkę przy plikach? Coś mi się zwaliło i każdy plik na pulpicie taką ma (ustawienia plików i folderów są takie same).

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Bombel
Stary Headcrab



Dołączył: 16 Sty 2008
Skąd: z redakcji HeadFückta

Steam ID: bombelo

PostWysłany: Sob Kwi 17, 2010 20:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mi też strona wchodzi strasznie długo - ładuje się dobre kilka minut. A sądząc po liczbie nowych postów, problem nie dotyczy tylko nas dwóch.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Sob Kwi 17, 2010 20:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może pora znaleźć jakiś wspólny mianownik dla osób które mają z Headcrabem problemy? Przeglądarka/Dostawca Internetu/System Operacyjny?

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Kwi 17, 2010 21:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Od przeglądarki to nie jest zależne, problem występuje na FF, Chromie i Operze.

Dostawca -> neostrada

system _ xp'ek
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
SemaruPL
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 28 Lip 2009
Skąd: 49°37'2.83"N 20°42'55.20"E

Steam ID: semaru2

PostWysłany: Sob Kwi 17, 2010 21:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Bombel napisał:
Mi też strona wchodzi strasznie długo - ładuje się dobre kilka minut. A sądząc po liczbie nowych postów, problem nie dotyczy tylko nas dwóch.
na poprzedniej stronie już o tym mówili, ja też własnie o tym mówiłem
Cytat:
Adblock Plus

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865

Już nigdy nigdzie nie będziesz miał reklam

Tyle że ja własnie mówiłem że reklam nie ma a hc.pl laguje(poza tym nie mam mozilli)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Jurij
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 23 Cze 2008
Skąd: C:\users\JurijPietrowicz



PostWysłany: Sob Kwi 17, 2010 21:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A spróbujcie takim programem np: CCleaner usunąć wszystkie ciastka, pamięć podreczną itp.
Mi pomaga na rożne problemy z HC Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Kwi 17, 2010 21:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jurij napisał:
A spróbujcie takim programem np: CCleaner usunąć wszystkie ciastka, pamięć podreczną itp.
Mi pomaga na rożne problemy z HC Bardzo szczęśliwy


A u ciebie poskutkowało?

BioOrc napisał:
Może pora znaleźć jakiś wspólny mianownik dla osób które mają z Headcrabem problemy? Przeglądarka/Dostawca Internetu/System Operacyjny?


Firefox 3.6
Neostrada
Win7 Ultimate.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Nie Kwi 18, 2010 08:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Opera 10
Neostrada TP 6Mb, LIVEBOX
Win Vista Ultimate 64bit

i hc.pl ładuje się do 10 min!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Gucio
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Wrocław / Węgorzyno



PostWysłany: Nie Kwi 18, 2010 09:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W momencie kiedy wyłączyłem obsługę javascript w operze, strona zaczęła ładować się bez problemu.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Jurij
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 23 Cze 2008
Skąd: C:\users\JurijPietrowicz



PostWysłany: Nie Kwi 18, 2010 09:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kriss: Nie w tym konkretnym przypadku ale na wiele dolegliwości to pomaga. Problemy z logowaniem, nie wyświetlanie prawidłowe strony itd.

Gucio: To może być to. Może jakaś reklama lub coś innego korzystającego z flasha powoduje takie spowolnienie ładowania strony.

Zaraz wyłączę ADP i zobaczę czy coś mi się zmieni.

EDIT: Przyczyną są reklamy.
Firefox napisał:
oczekiwanie na openx.adveraction.pl

Albo to naprawić, albo przesiadka na FF z ADP Gordon wywiesił jęzor
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Pieróg
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 19 Sie 2009




PostWysłany: Nie Kwi 18, 2010 10:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Adblock zainstalowany i forum działa jak należy dzięki :* .
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
RafucK
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 08 Cze 2008
Skąd: z przyszłości

Steam ID: (sc).com/id/RafucK

PostWysłany: Nie Kwi 18, 2010 11:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mi też cholernie muli. Strony wczytują się ze 2 minuty D:
Win7, FF i internet z osiedla.
Edit: ABP mam.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Ameno
Klon Headcraba



Dołączył: 25 Maj 2007
Skąd: Z polany


Xfire: D:
PostWysłany: Nie Kwi 18, 2010 12:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

RafucK napisał:
Mi też cholernie muli. Strony wczytują się ze 2 minuty D:
Win7, FF i internet z osiedla.
Edit: ABP mam.


Jesli macie problem ze zablokowaniem tego na FF przez ABP. Robicie tak:

Otwórz listę blokowanych elementów, zjeżdżacie na dół. Wyłączacie filtr dla "openx.adveraction.pl" i potem go blokujecie. Mi pomogło Uśmiechnięty

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kamiiru
Tsundere Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: DG



PostWysłany: Nie Kwi 18, 2010 22:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chce iść do roboty od razu po maturach. Wut do?
Tak, myslalem o pośredniaku ale szukam raczej czegos co da mi od razu prace, nie chce czekac 2-3 miesiecy na 1 oferte.
Jakies pomysly na branze gdzie moge pracowac? Czy da rade pociagnac 2 zmiany albo 1,5? jesli mam caly czas swiata w te wakacje?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Pon Kwi 19, 2010 14:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Forum już działa zupełnie normalnie. Nic nie robiłem.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009




PostWysłany: Pon Kwi 19, 2010 20:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy to dobra karta? Dostałem propzycję by ją wybrać. Będzie wszystko śmigać? ;P
http://www.esc.pl/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=22372
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Pon Kwi 19, 2010 20:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Parametry całkiem niezłe. Ciekawe jak się sprawuje.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009




PostWysłany: Pon Kwi 19, 2010 20:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam quada i 4GB ramu.
Mam też 700zł, ale mimo to polecają mi kartę za niecałe 500, tłumaczą, że jest doskonała na swoją cenę.
Hm, dlatego jestem ciekaw Waszego zdania.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)