|
|
 |
|
Strona główna | FAQ | Szukaj
| Użytkownicy |
Grupy
| Rejestracja
| Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
| Zaloguj
Autor |
Wiadomość |
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3
|
SemaruPL napisał: |
pokazuje się to tylko na Mozilli D:
Na Chromie tego nie widać |
Na Operze, iPhone'owym Safari, IE 10 się nie pokazuje. |
|
|
   |
 |
Valkyrie
Headcrab wyjadacz

Steam ID: Valkyrie_pl
Xfire: valkyriepl
|
Który geniusz zgodził się na tę okropną, [cenzura]ście głośną i właściwie niemożliwą z jakiś względów do zamknięcia reklamę dźwiękową z boksem (czy czymś tam)?!
Zapewne problem głośności dotyczy tylko mnie (bo inaczej każdy dźwięk z PC słychać by było przy rozmowach na Skype, a tego nie chcę dla wygody współrozmówców, więc mam wszystko cicho, zaś głośniki to podkręcone), ale nadal wkurza. Sprawa zamknięcia. Zapewne to kwestia łącza, czy innego shitu, ale ilekroć bym na czarny krzyżyk nie klikał, reklama pozostaje otwarta i muszę szybko ładować jakąkolwiek inną stronę (albo słuchać pieprzenia narratora).
Da się coś z tym zrobić?
UPDATE:
Już wiem dlaczego nie da się jej wyłączyć. Bo sk*****, który ją programował zrobił to tak, że krzyżyk działa DOPIERO jak filmik dobiegnie końca (i najprawdopodobniej zacznie zataczać pętle). |
 |
bLiNd
Ślepy headcrab

Steam ID: blindvampire
|
Forum znowu chyba ma problemy ze spowolnieniem wywołanym reklamami. Przeglądarka zatrzymuje na kilka dobrych sekund wczytywanie strony przy oczekiwaniu na openx.adveraction.pl czy jakoś tak. Strasznie to wkurzające. ;P |
_________________ Powered by Debian GNU/Linux. |
|
    |
 |
|
Forum działa na skrypcie phpBB
© 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
|
|
|
 |
|
 |
|