Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Pytania Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Elektryk
Headcrab pod napięciem



Dołączył: 26 Sty 2009
Skąd: Świętochłowice

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
PostWysłany: Sro Gru 08, 2010 13:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Firm napisał:
Ile idzie przelew do paypala?


http://kiedykasa.pl/ Uśmiechnięty

_________________
Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Firm
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 11 Maj 2009


Steam ID: 18Firm18

PostWysłany: Sro Gru 08, 2010 14:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Elektryk napisał:
Firm napisał:
Ile idzie przelew do paypala?


http://kiedykasa.pl/ Uśmiechnięty

Nie widzę tu BlueCash, ani paypal ;_;
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Alixo
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 15 Sty 2008
Skąd: DG

Steam ID: alixo123

PostWysłany: Sro Gru 08, 2010 14:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Firm napisał:
Ile idzie przelew do paypala?
Dodam, że na kiedyprzelew nie ma opcji paypal.

2-3 dni robocze, pisze na paypalu gdzieś w FAQ, sam zresztą przelewałem to tak 2 dni szła.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Stargard Szczeciński

Steam ID: marco562

PostWysłany: Sro Gru 08, 2010 14:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Co lepiej brać, Samsung Galaxy S, czy Samsung Wave?

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Sro Gru 08, 2010 15:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niedawno z przedłużenia wziąłem Samsunga Wave, ja takich telefonów nie lubię (dotykowych) więc sprzedałem go mojemu lokatorowi, i ten jest z niego bardzo zadowolony więc myślę, że mogę go polecić Uśmiechnięty

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Sro Gru 08, 2010 17:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Frostbite napisał:
Co lepiej brać, Samsung Galaxy S, czy Samsung Wave?


Galaxy S jest fajniejszy ze względu na AMOLED, większy ekran (o 0,7 cala) i szybsze HSDPA, podczas gdy WAVE jest smuklejszy, mniejszy i lżejszy oraz ma Jave.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Debosy
Headcrab ALL in one



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Sro Gru 08, 2010 20:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

telefony dotykowe , jakieś telefono-konsole to dla mnie troche śmieszna kpina , kiedyś telefony były duze , teraz powoli znowu wracamy do ery cegieł.

Patrz Iphone.

_________________
www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Sro Gru 08, 2010 20:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Debosy napisał:
telefony dotykowe , jakieś telefono-konsole to dla mnie troche śmieszna kpina , kiedyś telefony były duze , teraz powoli znowu wracamy do ery cegieł.

Patrz Iphone.

Lepsze to niż śmieszna miniaturyzacja wszystkiego, ze śmiesznie małymi i niewygodnymi klawiszami. iPhone to jak dla mnie jeden z lepszych telefonów na rynku, i ty chyba cegły nie widziałeś ; )
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Debosy
Headcrab ALL in one



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Czw Gru 09, 2010 01:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

taa... bardzo wygodnie się z tego dzwoni i jest bardzo wytrzymały na uszkodzenia.

Telefon o tyle nie dla mnie ze jest niewygodny ma mase niepotrzebnych mi opcji (dzwonienie , SmS'y i odtwarzacz muzyki mi w pelni wystarczy)
Nie mówię przecież ze to gówno , tyle że użytkowanie takiego telefonu jakoś nie bardzo mi odpowiada.

Nie jestem ultra zajetym bisnesmenem by musieć mieć taki telefon z 1000 opcji , bajerów , GPS'ów i innych pierdułek a i bajery typu zmieniający orientacje ekran.

_________________
www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Czw Gru 09, 2010 08:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Debosy napisał:
Nie jestem ultra zajetym bisnesmenem by musieć mieć taki telefon z 1000 opcji , bajerów , GPS'ów i innych pierdułek a i bajery typu zmieniający orientacje ekran.

Dlatego dla takich jak ty są dostępne Nokie 3310, więc w czym problem?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Czw Gru 09, 2010 09:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Debosy napisał:
taa... bardzo wygodnie się z tego dzwoni i jest bardzo wytrzymały na uszkodzenia.
Wystarczajaco odporny dla osob ktore swiadomie wydaly na niego gruba gotowke i z tego powodu nie rzucaja nim o beton. Moj - super delikatny ale tak ze normalnie wystarczy na niego krzywo popatrzec - iPhone 4 wyladowal na podlodze na razie raz i nic mu nie jest. Nie uzywam etui.

Debosy napisał:
Telefon o tyle nie dla mnie ze jest niewygodny ma mase niepotrzebnych mi opcji (dzwonienie , SmS'y i odtwarzacz muzyki mi w pelni wystarczy)
Nie mówię przecież ze to gówno , tyle że użytkowanie takiego telefonu jakoś nie bardzo mi odpowiada.

Nie jestem ultra zajetym bisnesmenem by musieć mieć taki telefon z 1000 opcji , bajerów , GPS'ów i innych pierdułek a i bajery typu zmieniający orientacje ekran.
Opinia ze iPhone to telefon to popularne nieporozumienie. iPhone to urzadzenie multimedialne z funkcja telefonu i jego glownym zadaniem jest zastapienie odtwarzacza muzyki, video, przenosnego terminala internetowego a teraz nawet konsoli do gier. Kiedys dla tej samej funkcjonalnosci musialem nosic ze soba kilka urzadzen, dzisiaj nosze 1 i jest to niezmiernie wygodne. To ze ludzie postrzegaja go jako telefon jest zupelnie niepoprawnym punktem widzenia.

CO do pytania Frostbite - Galaxy S zdecydowanie. Android - tyle wystarczy wspomniec.

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Debosy
Headcrab ALL in one



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Czw Gru 09, 2010 12:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ClassicGOD napisał:
Opinia ze iPhone to telefon to popularne nieporozumienie. iPhone to urzadzenie multimedialne z funkcja telefonu i jego glownym zadaniem jest zastapienie odtwarzacza muzyki, video, przenosnego terminala internetowego a teraz nawet konsoli do gier. Kiedys dla tej samej funkcjonalnosci musialem nosic ze soba kilka urzadzen, dzisiaj nosze 1 i jest to niezmiernie wygodne. To ze ludzie postrzegaja go jako telefon jest zupelnie niepoprawnym punktem widzenia.



W sumie masz rację i ci ją przyznam.
W każdym razie chciałem tylko powiedzieć że jestem straszliwym minimalistą co mi sami moi znajomi zarzucają. Że ja nic nie musze mieć nic nie potrzebuje , wiec to moze dlatego.
Chociaż generalnie niewidze zastosowan dla siebie co do takiego Iphona.

Zresztą nie można winić ludzi skoro samo urządzenie zwie się Iphone , stąd te nieporozumienia.

Jeśli chodzi o uszkodzenia to chodzi tu raczej o uszkodzenia nie z winy właściciela. Chłopak mojej koleżanki rozbił wyświetlacz w Iphonie dgy poślizgnął się na lodzie i upadł ze tak powiem kieszenią z iphonemo chodnik.

Chodzi o to że im większy wyświetlacz tym większe ryzyko uszkodzenia.

_________________
www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Czw Gru 09, 2010 18:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

1. Od takich pytań jest temat o telefonach ;/
2. iPhone? Denny telefon, ale jeśli chodzi o połączenie MP4, małej konsolki do gier, aparatu i telefonu? Jedna z najlepszych opcji na rynku. Debosy, nie zgodzę się, gdybym miał trochę kasiorki to kupilbym jedną z tych "cegieł" - omawianego tutaj Samsunga Galaxy S. Przydałoby mi się Wi-Fi (w szkole mam hotspota, Google w kieszeni Uśmiechnięty ), GPS (w końcu poznałbym Elbląg do końca, główne arterie to mało ;/). Moja Avilka tego nie ma.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Czw Gru 09, 2010 20:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chcesz patrzeć na iPhone jako telefon? Ok, iPhone może jest duży, ale bardzo smukły, dlatego mogę go swobodnie nosić w kieszeni - w przeciwieństwie do n.p N95. Rozmowy - bardzo dobra jakość, automatycznie zciemnienie ekranu podczas przyłożenia do ucha. SMS'y - bardzo wygodna klawiatura, szybko się pisze, szybka reakcja. Ładny interfejs SMS'ów w postaci chat'u.

Co do poślizgnięcia - kumpel na obozie podczas komendy padnij rzucił się na ziemie - w lesie. Efekt, ceglasta Nokia 1680 z wylanym LCD. Jedyną wadą związaną z budową mają iPhone'y 3G(s), mianowicie plastikowa obudowa, szybko się rysuje.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Pią Gru 10, 2010 00:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Woozie napisał:
1. Od takich pytań jest temat o telefonach ;/

No właśnie...
Jakby się komuś zapomniało, to nawet podam linka: http://www.forum.headcrab.pl/viewtopic.php?t=1608&start=0 Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
vatx
Stary Headcrab



Dołączył: 01 Gru 2007
Skąd: z Nikąd

Steam ID: vatx
Xfire: vatx
PostWysłany: Pią Gru 10, 2010 15:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Odświeżam swój stary, irytujący problem, teraz żadna rzecz oprócz Opery, Steama, Skype i PS3 która korzysta z netu nie działa, po prostu nie wykrywa internetu, nie łączy się (doskonałe przykłady: Launchery wszystkich gier w tym przypadku League of Legends, Runes of Magic, Battle Dex i... Aqq), ALE zauważyłem nową rzecz, na innych komputerach (sprawdzane na drugim PC "awaryjnym" i laptopie) internet chodzi pięknie, i wszystko działa, ma ktoś jakiś pomysł oprócz FORMATA i DZWONIENIA DO DOSTAWCY?

Proszę o szybką i efektywną pomoc, muszę mieć sprawnie działający net najpóźniej w poniedziałek D:

(Format i dzwonienie do dostawcy podkreśliłem ponieważ ludzie nie czytali tego (tak, o tobie mówię Woozie, 3 razy mi to samo tutaj mówiłeś)

_________________
Image Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Pią Gru 10, 2010 15:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

vatx napisał:
Odświeżam swój stary, irytujący problem, teraz żadna rzecz oprócz Opery, Steama, Skype i PS3 która korzysta z netu nie działa, po prostu nie wykrywa internetu, nie łączy się (doskonałe przykłady: Launchery wszystkich gier w tym przypadku League of Legends, Runes of Magic, Battle Dex i... Aqq), ALE zauważyłem nową rzecz, na innych komputerach (sprawdzane na drugim PC "awaryjnym" i laptopie) internet chodzi pięknie, i wszystko działa, ma ktoś jakiś pomysł oprócz FORMATA i DZWONIENIA DO DOSTAWCY?

Proszę o szybką i efektywną pomoc, muszę mieć sprawnie działający net najpóźniej w poniedziałek D:

(Format i dzwonienie do dostawcy podkreśliłem ponieważ ludzie nie czytali tego (tak, o tobie mówię Woozie, 3 razy mi to samo tutaj mówiłeś)
A DNSy sprawdziles?

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
vatx
Stary Headcrab



Dołączył: 01 Gru 2007
Skąd: z Nikąd

Steam ID: vatx
Xfire: vatx
PostWysłany: Pią Gru 10, 2010 16:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak, sprawdzałem DNS'y, nawet aż zmieniałem je na OpenDNS, nie pomogło.

_________________
Image Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Pią Gru 10, 2010 16:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czwarty raz oczywistości nie powtórzę, po prostu masz coś poważnie narypane w systemie. I nie "format lekastwem na wszystko", bo są sytuacje w których nic innego nie pomaga. CO ci moge poradzić? Przeskanuj system CCleanerem, ComboFixem i innym tego typu dziadowstwem, przekop cały Panel Sterowania w poszukiwaniu złych ustawień i spróbuj naprawić system płytką instalacyjną/przywrócić kopię zapasową. Do roboty!

(PS Lepiej byś się za odśnieżanie wziął, wali śniegiem jak sukinkot...)

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Debosy
Headcrab ALL in one



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Pią Gru 10, 2010 16:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Woozie napisał:
Czwarty raz oczywistości nie powtórzę, po prostu masz coś poważnie narypane w systemie. I nie "format lekastwem na wszystko", bo są sytuacje w których nic innego nie pomaga. CO ci moge poradzić? Przeskanuj system CCleanerem, ComboFixem i innym tego typu dziadowstwem, przekop cały Panel Sterowania w poszukiwaniu złych ustawień i spróbuj naprawić system płytką instalacyjną/przywrócić kopię zapasową. Do roboty!


Dla mnie jedyną taką sytuacją zawsze był stan systemu w którym już nie był w stanie się uruchomić.
Każda inna sytuacja jest do rozwiązania.
Dziwne tylko że jakoś nigdzie nie trafiłem w poradnikach od microsoftu , w jakimkolwiek przypadku z poradą: Przeinstaluj system Windows.
Format pojawia się wtedy , gdy ktoś trafi na problem którego nie potrafi rozwiazac dostepnymi metodami lub nie umie ich znaleźć lub po prostu mu się nie chce.



Vatx...

Podstawowe pytanie: Co robiłeś zanim komputer zapadł w ten stan.

Jaki modem , czy jest to modem z oprogramowaniem (oprogramowanie + Płytka instalacyjna do usługi operatora)

Czy może jest to Router???

_________________
www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)