Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Pytania Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Nie Sty 16, 2011 18:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To tak, mam problem z flashem w Google Chrome, jest zainstalowany, niby najnowszy (przynajmniej tak mówi strona adobe) a próbując odpalić jakikolwiek film na gaminatorze dostaję po twarzy napisem

"Nie można odtworzyć pliku video. Aby odtworzyć spróbuj jednego z poniższych rozwiązań:

Plugin Adobe Flash Player 10 lub nowszy (dla dowolnej przeglÄ…darki)
http://get.adobe.com/pl/flashplayer/"

(czarny tekst na czarnym tle, geniusz).
Wszystkie inne filmy działają, co ciekawe, problem dorwał też firefoxa 4 beta, 3 działa jak trzeba (albo nie, nie używam go zbyt często).
Flasha instalowałem już ze 3 razy i nie ma żadnego efektu.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Nie Sty 16, 2011 19:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Moja koleżanka chce sobie sprawić nowy komputer (z monitorem), ale ma bardzo ograniczone fundusze i raczej nic powyżej 2000 zł z małym okładem nie da rady kupić. I tu pytanie: co w takim przypadku bardziej się opłaca? Kupić poszczególne części i złożyć samemu, czy kupić gotowy zestaw z monitorem i innymi niezbędnymi akcesoriami?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Nie Sty 16, 2011 19:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z własnego doświadczenia wiem że lepiej kupić wszystko osobno, ostatni komputer który został kupiony w pełnym zestawie okazał się niesamowitą porażką. Dla porównania, mój żyjący od 2 lat komputer który nie był specjalnie drogi wciąż ma się świetnie, dołożyłem tylko ram i HDD.
Jestem zwolennikiem składaków, większa pewność że będzie w nim to czego oczekujemy.
Nie wiem czy cokolwiek z tego jest sensownym powodem, wolę zostać przy tym że składak>gotowy zestaw.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Getai Daktu
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Nie Sty 16, 2011 20:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Moje pytanie dotyczy Fallout New vegas, mianowicie gram już którąś postacią z kolei ale nadal nie mogę sobie na to odpowiedzieć, wiem że można przypodobać się którejś z frakcji, ale czy nie ma pełnego dołączenia do niej? Żebyśmy załóżmy dumnie nosili "naszywkę" NCR czy też legionu. I nie chodzi mi tu o założenie munduru, bo to tylko fikcja.

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Nie Sty 16, 2011 21:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nic takiego nie ma, pomaganie konkretnej frakcji wpływa po prostu na zakończenia.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Pon Sty 17, 2011 04:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Luise napisał:
Moja koleżanka chce sobie sprawić nowy komputer (z monitorem), ale ma bardzo ograniczone fundusze i raczej nic powyżej 2000 zł z małym okładem nie da rady kupić. I tu pytanie: co w takim przypadku bardziej się opłaca? Kupić poszczególne części i złożyć samemu, czy kupić gotowy zestaw z monitorem i innymi niezbędnymi akcesoriami?

Za 2000 bez monitora to można nie tylko złożyć "jakiś" komputer, ale wręcz może to być porządny sprzęt na markowych podzespołach nadający się do wymagających gier. Uśmiechnięty Razem z monitorem będzie ciężej, ale może jej aktualne: klawiatura, mysz, monitor i dysk twardy mogą poczekać na wymianę?


Ja też mam pytanie - czy komuś z Was Wirtus wysyłał gry ponad 12 dni i czy kontaktowaliście się z nimi czemu (werr) tak długo to trwa?

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009




PostWysłany: Pon Sty 17, 2011 11:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sorcerer napisał:
Luise napisał:
Moja koleżanka chce sobie sprawić nowy komputer (z monitorem), ale ma bardzo ograniczone fundusze i raczej nic powyżej 2000 zł z małym okładem nie da rady kupić. I tu pytanie: co w takim przypadku bardziej się opłaca? Kupić poszczególne części i złożyć samemu, czy kupić gotowy zestaw z monitorem i innymi niezbędnymi akcesoriami?

Za 2000 bez monitora to można nie tylko złożyć "jakiś" komputer, ale wręcz może to być porządny sprzęt na markowych podzespołach nadający się do wymagających gier. Uśmiechnięty Razem z monitorem będzie ciężej, ale może jej aktualne: klawiatura, mysz, monitor i dysk twardy mogą poczekać na wymianę?


Ja też mam pytanie - czy komuś z Was Wirtus wysyłał gry ponad 12 dni i czy kontaktowaliście się z nimi czemu (werr) tak długo to trwa?

Zamówionego pudełkowo TF2 sprzed dwóch, trzech lat nie dostałem do dziś Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
XIII
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Sty 2009
Skąd: Zza winkla



PostWysłany: Pon Sty 17, 2011 13:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Grał ktoś kiedyś w Maple Story ? Zdziwiony
Posucha w grach i nuda doprowadza mnie na skraj, ale mimo wszystko wciąga jak cholera i gra się całkiem przyjemnie ;3
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduTlen komunikatorMSN Messenger
Calom
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 05 Sty 2008
Skąd: Koszalin

Steam ID: calom666
Xfire: calom666
PostWysłany: Pon Sty 17, 2011 22:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Da się jakoś podłączyć laptopa do tv tak, aby dźwięk był z tv zamiast z laptopa ?

Edit: Już nie odpowiadajcie, panowie poniżej już mi pomogli :3 (Oprócz Classica Język).


Ostatnio zmieniony przez Calom dnia Wto Sty 18, 2011 00:32, w całości zmieniany 2 razy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Pon Sty 17, 2011 22:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Calom napisał:
Da się jakoś podłączyć laptopa do tv tak, aby dźwięk był z tv zamiast z laptopa ?
Tak.

PS wiem jestem wredny.

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Pon Sty 17, 2011 23:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Da się. Trzeba mieć kabelek, który z jednej strony ma minicjacka stereo, a z drugiej to co masz w telewizorze czyli albo 2 cinche, albo eurozłącze.

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 00:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Calom napisał:
Da się jakoś podłączyć laptopa do tv tak, aby dźwięk był z tv zamiast z laptopa ?

Takie coś:
http://allegro.pl/kabel-konwerter-pc-laptop-vga-na-s-video-s724-i1396606497.html
i takie coś:
http://allegro.pl/kabel-jack-3-5-2x-chinch-rca-2-5m-sklep-i1403163241.html
powinno załatwić sprawę.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Elektryk
Headcrab pod napięciem



Dołączył: 26 Sty 2009
Skąd: Świętochłowice

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 13:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Takie pytanie bo nie wiem a chciałbym się dowiedzieć:
Czy na PS3 można ściągać gry na jakiś wewnętrzny, wbudowany dysk z serwerów PS3?

_________________
Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 14:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Elektryk napisał:
Takie pytanie bo nie wiem a chciałbym się dowiedzieć:
Czy na PS3 można ściągać gry na jakiś wewnętrzny, wbudowany dysk z serwerów PS3?
Tak.

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Elektryk
Headcrab pod napięciem



Dołączył: 26 Sty 2009
Skąd: Świętochłowice

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 14:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dzięki

_________________
Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Chopper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 04 Cze 2008
Skąd: White forest


Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 23:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Co mam zrobić jeżeli zapomniałem hasła, loginu, oraz emaila do konta w Wowie? Jedynie co mi się zachowało to key'e... Email'a w ogóle nie pamiętam, a co do hasła nie jestem pewny. Potrzebuje głównie Loginu i hasła (które chyba znam), email opcjonalnie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sro Sty 19, 2011 16:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wyślij skana kluczy do supportu. Dodaj tam też nick postaci i swoje dane, które wpisałeś przy rejestracji.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Chopper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 04 Cze 2008
Skąd: White forest


Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
PostWysłany: Sro Sty 19, 2011 18:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ok, spróbuje, jak coś to przeedytuje posta :f
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
vatx
Stary Headcrab



Dołączył: 01 Gru 2007
Skąd: z Nikąd

Steam ID: vatx
Xfire: vatx
PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 15:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Eh, znowu pierwszy post od dłuższego czasu i znowu pytanie...

No dobra, niedawno sobie zainstalowałem Devil May Cry 3 z CDA, problemów z tą grą nie mam żadnych oprócz jednej rzeczy, sterowane jest zepsute, gdy wchodzę w opcje wszystko się po kolei przewija z góry na dół, jakbym miał ciągle wciśnięte S albo analog był wychylony w dół, tak samo podczas gry, Dante ciągle biegnie w tym samym kierunku, jedyne co się da zrobić to zwrócić go w lewo/prawo.

Pada nie mam żadnego w promieniu 100 km

Do PC jest podłączona tylko myszka i klawiatura (no i monitor)

...pomocy? D:

_________________
Image Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Max
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 22 Lip 2009




PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 18:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Krótkie pytanie
Pojechałem ostatnio na wieś z moim pendrivem, przy próbie wkładania go u kuzynów wali mnie prąd po łapach. Tak samo jest z każdym innym urządzeniem, po za tym ciągnie po łapach prądem też spod klawiatury ( ma spód metalowy) Jakieś pomysły? Czy mam jeździć do nich w izolacji ? D: Vatx, przy okazji mam taki sam problem, tylko że po podłączeniu pada ( tzn pad mi skręca, jak go odłączę to wszystko wraca do normy. Pad to Predator Trust, modelu nie znam ) D:
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)