Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Projekt "pograjmy se razem". Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Max
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 22 Lip 2009




PostWysłany: Wto Maj 10, 2011 19:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Żadnego patcha nie ma, tak jak było z RE4. RE5 wspomaga PC i myszkę od początku, jednak ma ( piiii ) GFWL...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Pią Maj 13, 2011 22:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Na ilu graczy jest multiplayer RE5?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Sob Maj 14, 2011 01:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

64, ale tylko dwóch naraz ._.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
CorteX10PL
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 06 Sty 2010
Skąd: Chorzów

Steam ID: bezimienny07pl
Xfire: PSNID: CorteX10PL
PostWysłany: Sro Maj 18, 2011 17:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

EDIT: Zrobione. Dzięki za chęci!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Rawertt
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 18 Maj 2011




PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 15:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Skoro Arma II będzie w CD action, to może ci, którzy ja kupią (w tym ja) pograliby razem za sobą? Nie wiem w sumie czego się po tej grze spodziewać, bo może być zbyt realistyczna, ale za taką cenę chętnie się skuszę.

To co headcraby, pogramy se w Arme II?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Chopper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 04 Cze 2008
Skąd: White forest


Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 15:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Rawertt napisał:
Skoro Arma II będzie w CD action, to może ci, którzy ja kupią (w tym ja) pograliby razem za sobą? Nie wiem w sumie czego się po tej grze spodziewać, bo może być zbyt realistyczna, ale za taką cenę chętnie się skuszę.

To co headcraby, pogramy se w Arme II?


Ja tam mogę zagrać, tylko nie wiem kiedy dokładnie Cd-a zakupie. Arma 2 jak widze, wygląda bardzo fajnie Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 17:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Rezerwuje UH60.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Max
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 22 Lip 2009




PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 17:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zgłaszam się, jutro będę o 15. Kontakt macie na profilu, jednak prosiłbym o nie przydzielanie mnie do łażenia, wole postrzelać z helikoptera :3
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 17:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No to mam dylemat, grill na dachu czy Arma II...

_________________
Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 18:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

I gdzie ten dylemat? Oczywiście, że grill na dachu! Język

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Firm
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 11 Maj 2009


Steam ID: 18Firm18

PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 18:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja mam Armę 2 od kilku miesięcy za 6€ ze steama, chętny.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 18:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja też się zapisuje na tą Armę.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 08 Lis 2007
Skąd: jestem?



PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 18:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jak będzie mi się chciało zainstalować, to może też zagram, ale mam tylko podstawkę.

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
vatx
Stary Headcrab



Dołączył: 01 Gru 2007
Skąd: z Nikąd

Steam ID: vatx
Xfire: vatx
PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 19:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Również chętnie pogram... O ile ta gra będzie mi chodzić poprawnie.

_________________
Image Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Rawertt
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 18 Maj 2011




PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 19:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tzn. ja, jak i pewnie parę innych użytkowników forum nie mamy jeszcze tej gry, a będziemy ją mieć dopiero we wtorek. W dodatku tylko podstawę, więc wolałbym, że jakbyśmy mieli zagrać, to niech najpierw ktoś obeznany w temacie znajdzie jakiś serwer czy coś.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 20:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Rawertt napisał:
to niech najpierw ktoś obeznany w temacie znajdzie jakiś serwer czy coś.

To już wygodniej własny założyć, edytor jest dość mocarny ale prócz rozkładu jednostek wiele się zrobić nie da, chyba że to ja go nie ogarniam ale zostają zewnętrzne edytory, chyba.
Imho i tak walki między graczami są zbyt trudne do ogarnięcia na tak wielkiej mapie, liczę na zwyczajną zabawę, z umiarem, ostatnio ze znajomym Ospreya rozwaliliśmy na ogrodzeniu.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Max
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 22 Lip 2009




PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 20:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Krótkie pytanie

Arma II ma coopa? Jeżeli tak, to wolałbym to, a jeżeli nie to trudno.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 20:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Max napisał:
Krótkie pytanie

Arma II ma coopa? Jeżeli tak, to wolałbym to, a jeżeli nie to trudno.

Jest multiplayer ale nic nie przeszkadza w tym by z rozgrywki typu TDM zrobić rozgrywkę TDM z zadaniami czyt. coop.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 21:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A piszę się na to, i tak CDA kupuję więc co tam.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009




PostWysłany: Nie Cze 05, 2011 21:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam edytor w małym palcu włącznie z oskryptowaniem
Znam sie na nim od czasów OFP, od 2002 roku.
Piszę się Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)