Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 STEAM na bieżąco - opinie | nowości | błędy | pytania Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Retosik
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Gru 2010




PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 15:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

E, ale najpierw czemu wciskasz shift i capslock?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Parkura
Świeży Headcrab



Dołączył: 03 Maj 2010
Skąd: Elbląg

Steam ID: Parkura(PL)
Xfire: Parkura
PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 18:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Albowiem pod Caps lock mam kucanie a shift sam czasami palcem wciśnie się
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
bartekr6100
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sie 2011


Steam ID: STEAM_0:0:30092091

PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 18:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam dwa pytania:

1) Zamierzam ściągnac Modern Warfare 2, Muszę miec singleplayer żeby grac multiplayer ? ( single 12gb, multi 4gb)


2) Czy jak gram w jakąś grę to steam pobiera normalnie grę ? Bo słyszałem że wtedy nie ściąga.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zwieracz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 25 Lis 2008


Steam ID: Pan Zwieracz
Xfire: srajer
PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 18:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Steam przeważnie automatycznie przerywa pobieranie gdy coś włączasz, ale spokojnie można zalt-tabować grę i wznowić pobieranie.

_________________
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Parkura
Świeży Headcrab



Dołączył: 03 Maj 2010
Skąd: Elbląg

Steam ID: Parkura(PL)
Xfire: Parkura
PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 18:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Teraz oprócz problemu z Shiftem i Caps lockiem to steam jest cały czas offline
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 19:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie jesteś sam.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Parkura
Świeży Headcrab



Dołączył: 03 Maj 2010
Skąd: Elbląg

Steam ID: Parkura(PL)
Xfire: Parkura
PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 19:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Przynajmniej 1 z 2 rozwiązane. Naprawdę nikt nie ma pomysłu jak wyłączyć menu po wciśnięciu Shift i Caps Lock ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Ilusia
Świeży Headcrab



Dołączył: 19 Mar 2011
Skąd: Tychy

Steam ID: Ilusia
Xfire: iluvfantasy
PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 19:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

bartekr6100 napisał:

1) Zamierzam ściągnac Modern Warfare 2, Muszę miec singleplayer żeby grac multiplayer ? ( single 12gb, multi 4gb)

Nie musisz mieć, możesz tylko multi ściągnąć.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 19:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ilusia napisał:

Nie musisz mieć, możesz tylko multi ściągnąć.
Aż sprawdzę bo nie mogę uwierzyć.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ilusia
Świeży Headcrab



Dołączył: 19 Mar 2011
Skąd: Tychy

Steam ID: Ilusia
Xfire: iluvfantasy
PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 19:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kriss napisał:
Ilusia napisał:

Nie musisz mieć, możesz tylko multi ściągnąć.
Aż sprawdzę bo nie mogę uwierzyć.

Mam teraz tylko multi zainstalowane i działa Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Parkura
Świeży Headcrab



Dołączył: 03 Maj 2010
Skąd: Elbląg

Steam ID: Parkura(PL)
Xfire: Parkura
PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 19:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kurczę no naprawdę nikt ale to nikt nie wie czemu jak się wciśnie w cs albo tf2 Shift i Caps Lock to włącza się menu gry ???
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Lis 2008




PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 19:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Parkura napisał:
Kurczę no naprawdę nikt ale to nikt nie wie czemu jak się wciśnie w cs albo tf2 Shift i Caps Lock to włącza się menu gry ???


Bo Valve ma taki skrót?
Pełno jest skrótów więc może to jeden z nich? Zmień po prostu te klawisze i będzie może spokój?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 19:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Egzystencjalne pytanie, co jest złego w domyślnym Shift+Tab?

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 20:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Steam Community padło. D:

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
zwieracz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 25 Lis 2008


Steam ID: Pan Zwieracz
Xfire: srajer
PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 20:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Woozie napisał:
Steam Community padło. D:

Co ty nie powiesz!111
Tymczasem możemy sobie pogadać, np o teksturach znalezionych w plikach CS:GO
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2456534

HL3 confir... no dobra to już nie jest śmieszne.

_________________
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 20:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

zwieracz napisał:
Woozie napisał:
Steam Community padło. D:

Co ty nie powiesz!111


No ty, przecież jeszcze 30 minut temu działało, trochę muliło ale jednak, tylko chaty się pierdzieliły, wię -UĆ zaczął mi czat działać, zobaczmy na jak długo.

I tak, masz rację: trollingi Valve nie są zabawne.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
majan_pl
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Kwi 2008


Steam ID: majan_pl

PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 21:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kriss napisał:
Egzystencjalne pytanie, co jest złego w domyślnym Shift+Tab?

Mnie to w CSS szczególnie wkurzało. Używasz Shifta aby nie słyszeli twoich kroków i chcesz rzucić okiem na tabele wyników w tym samym momencie na przykład.

_________________
BLOG | DEVIANT ART | STEAM | YOUTUBE
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 21:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

majan_pl napisał:
Kriss napisał:
Egzystencjalne pytanie, co jest złego w domyślnym Shift+Tab?

Mnie to w CSS szczególnie wkurzało. Używasz Shifta aby nie słyszeli twoich kroków i chcesz rzucić okiem na tabele wyników w tym samym momencie na przykład.


Nigdy mi się to nie zdarzyło, a grałem w CS:S ponad 450h. Zawsze można na chwilę stanąć i puścić SHIFT.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
bartekr6100
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sie 2011


Steam ID: STEAM_0:0:30092091

PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 22:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Co Valve może zrobic jeżeli na koncie ktoś ma klucz z nielegalnego źródła ? BAN czy usunięcie gry i upomnienie ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Joz
Kopfkrabbe



Dołączył: 22 Lis 2008
Skąd: Casablanca

Steam ID: sc.com/id/joz

PostWysłany: Sro Sty 04, 2012 22:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

bartekr6100 napisał:
Co Valve może zrobic jeżeli na koncie ktoś ma klucz z nielegalnego źródła ? BAN czy usunięcie gry i upomnienie ?

Zależy, ale o ile jeżeli się dowiedzą, to raczej to drugie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)