Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Pytania Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
paint
Stary Headcrab



Dołączył: 28 Gru 2008




PostWysłany: Sro Sie 29, 2012 20:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Odepnij mysz przy starcie kompa. Bios wyświetli ci komunikat, że nie ma myszy i że F1 spowoduje uruchomienie systemu. Poczekaj aż klawiatura wystartuje. Oczko

Chyba...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Sro Sie 29, 2012 21:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

flandrowa napisał:

Twój BIOS po prostu nie wspiera klawiatur USB - jedyny sposób w Twoim wypadku to skombinować na czas instalacji systemu przełączkę USB > PS/2 lub po prostu klawiatury pod to wejście Oczko

Przejściówka to dobry pomysł. Uśmiechnięty

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Chopper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 04 Cze 2008
Skąd: White forest


Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
PostWysłany: Czw Sie 30, 2012 16:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pytanie:
Załóżmy że mam pakiet w plusie: Internet do 100 mb (limit).
Za Oglądanie filmów np. na Youtubie płacę: 49 gr/min
Za Wifi nie płacę nic. (z resztą jak każdy)

I tu pytanie: Czy mógłbym oglądać filmy na YT, nie używając tego pakietu? Tzn. mógłbym go jakoś na czas korzystania z Wifi wyłączyć? Czy mimo wszystko będzie mi zżerać kasę?

Chodzi mi o to, żeby oddzielić internet z pakietu, od internetu z Wifi. Jest to możliwe?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Cross
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Wrz 2008
Skąd: Wrocław



PostWysłany: Czw Sie 30, 2012 17:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wyłącz transfer danych w telefonie, a potem połącz się przez wi-fi.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Czw Sie 30, 2012 20:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Szukam dobrego, wydajnego, cichego i taniego wentylatora 120mm, i czy AAB (lub AAC, nie odróżniam) to dobry wybór?

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Czw Sie 30, 2012 20:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kup Arctic Cooling. Uśmiechnięty Kosztują od 20 zł w górę.

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Czw Sie 30, 2012 22:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak właściwie to wszystkie wentylatory są praktycznie takie same, możesz wydać 150 zł więcej na wentylator który będzie cichszy o 5% od tego za 50.
Ja w każdym razie również mogę polecić Arctic Cooling, mają one dobry stosunek ceny do jakości.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Czw Sie 30, 2012 23:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wziąłem Arctic Cooling i osiem gumowych kołków antywibracyjnych. Mam nadzieję, że nie usłyszę już hałasu dobiegającego z górnego wentylatora, bo dzisiaj to myślałem że szlag mnie trafi... starym wentylatorem w tej pozycji nieźle telepało.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Czw Sie 30, 2012 23:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja kupuję tylko tej marki. Te które miałem do tej pory są tak ciche, że nie słychać kiedy pracują, a kiedy nie. A ja przecież mieszkam poza miastem. Uśmiechnięty Tu jest tak cicho, że słychać jak koty tupią. Bardzo szczęśliwy

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Szczupak
Młody Headcrab



Dołączył: 08 Lip 2008
Skąd: Sopot



PostWysłany: Pon Wrz 03, 2012 23:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy może ktoś wie, gdzie mogę kupić oto takiego headcraba: http://store.valvesoftware.com/product.php?i=S0100
http://store.valvesoftware.com/product.php?i=H0300
poza sklepami Valve?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Pon Wrz 03, 2012 23:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Szczupak napisał:
Czy może ktoś wie, gdzie mogę kupić oto takiego headcraba: http://store.valvesoftware.com/product.php?i=S0100
http://store.valvesoftware.com/product.php?i=H0300
poza sklepami Valve?


Znajdź jakąś panią, która Ci za 50zł uszyje takiego pluszaka. Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Szczupak
Młody Headcrab



Dołączył: 08 Lip 2008
Skąd: Sopot



PostWysłany: Wto Wrz 04, 2012 07:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To już nie będzie to samo, ;C Ale nie głupi pomysł. ;D
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Wto Wrz 04, 2012 11:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Szczupak napisał:
Czy może ktoś wie, gdzie mogę kupić oto takiego headcraba: http://store.valvesoftware.com/product.php?i=S0100
http://store.valvesoftware.com/product.php?i=H0300
poza sklepami Valve?

Może ktoś się będzie (zawsze istnieje taka szansa) na Allegro albo eBayu.

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Wto Wrz 04, 2012 11:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Szczupak napisał:
To już nie będzie to samo, ;C Ale nie głupi pomysł. ;D

Przynajmniej będziesz miał oryginalnego i niepowtarzalnego pluszaka. Język A od takich osób, które szyją maskotki aż roi się na deviantArcie, więc myślę że jakby co to kogoś byś znalazł, nawet Polaka.
A co do oryginalnego headcraba, to chyba jedynym miejscem gdzie można by go znaleźć jest Ebay (nie polski rzecz jasna) - może akurat ktoś takiego kraba wystawi.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Szczupak
Młody Headcrab



Dołączył: 08 Lip 2008
Skąd: Sopot



PostWysłany: Sro Wrz 05, 2012 21:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kolejne pytanko. Mam taki problem z Dead Space 2 na origin, kiedy ostatnio chciałem odświeżyć sobie tytuł (przed trzecią częścią oczywiście), Podczas instalacji zostałem poproszony o padanie klucza CD key. Niestety nigdzie nie mogę go znaleźć. I teraz pojawia się pytanko, czy EA czy ktokolwiek się tym zajmuje może mi tą gierkę w jakiś sposób odblokować?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Czw Wrz 06, 2012 00:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Na instrukcji gdzieś go nie ma?

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Szczupak
Młody Headcrab



Dołączył: 08 Lip 2008
Skąd: Sopot



PostWysłany: Czw Wrz 06, 2012 06:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tzn nie miałem oryginalnego pudelka, kupiłęm ten CD-key na allegro. Pamiętam że go spisywałem, ale gdzie położyłem to już nie za bardzo. ;/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Czw Wrz 06, 2012 12:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jeśli dostałeś go w mailu to może leży gdzieś na serwerze? A poza tym skoro go zapisałeś, to sorki ale bierz się za szukanie i przy okazji porządki zrób. Oczko

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
adiJ
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 28 Gru 2007
Skąd: Wejherowo


Xfire: Szkoda RAMu
PostWysłany: Sob Wrz 08, 2012 12:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chcę zakupić CS:GO, jakiego sprzedawcę na Allegro polecacie? Nigdy nie kupowałem w ten sposób klucza więc nie wiem kto jest tam wystarczająco zaufany itp.

_________________
`Wśród baranów trzeba być wilkiem. R. Hess
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sob Wrz 08, 2012 13:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie lepiej samemu kupić na steam? Cena jest prawie ta sama...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)