Autor |
Wiadomość |
Żuber(ScraP)
Zaręczony headcrab

|
No właśnie. Doszły mnie słuchy, że rozegrał się mecz. Szkoda, że mój zastępca nic mi o tym nie wspomniał no ale...
Ponieśliśmy sromotną klęskę. Wiedziałęm, że tak będzie. Musimy więcej trenować! Tak na przyszłość, jeżeli ktoś zorganizuje jakieś spotkanie sam może zdecydować kogo bierze ze sobą do gry. Pamiętajcie liczy się gra, nie wygrana Trzymać fason trzeba!
Tak BTW. od jutra będe mieć stacjonarnego kompa podłączonego także, nie tęsknijcie już, otrzyjcie łzy, bo o to nadchodzi wasz jedyny, niepowtarzalny, zawsze dostający po d*upie scrapcio. to też jutro sie postaram z wami umówić na jakiś trening. |
_________________ "To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków" |
|
    |
 |
AwM
Fast headcrab
Steam ID: awm591
Xfire: awm505
|
Chyba zaszło jakieś nieporozumienie.
Graliśmy w TF2, o meczu w csa sam nic nie wiem. |
|
|
    |
 |
Żuber(ScraP)
Zaręczony headcrab

|
AwM napisał: |
Chyba zaszło jakieś nieporozumienie.
Graliśmy w TF2, o meczu w csa sam nic nie wiem. |
Uuu... hehe a to przepraszam. Rzeczywiście nieporozumienie ;P |
_________________ "To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków" |
|
    |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
|
   |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3

Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/
|
Piątek od 16, cała sobota i cała niedziela. Prawdopodobnie będę gubił pakiety jak cholera, więc będę raczej niezbyt wartościowym graczem  |
_________________ 🦀🦀🦀 |
|
  |
 |
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
Postaram się dostosować do każdej godziny aczkolwiek dni od poniedziałku do czwartku odpadają, bo mam zajęcia do późna. |
|
|
   |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
|
   |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3

Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/
|
Ja tam chętnie na gungame'a wejdę, ale i tak pewnie sobie nie pogram rozsądnie  |
_________________ 🦀🦀🦀 |
|
  |
 |
bil-u
Poison headcrab

Steam ID: bil-u
|
Rozgrywka standardowa ^^. I jak już to koło 20-21 w piątek, sobote, niedziele. |
 |
AwM
Fast headcrab
Steam ID: awm591
Xfire: awm505
|
Ja mogę grać wieczorkiem zawsze, jednak nie wiem jaką będę mieć kartę graficzną. Proponowałbym również grać tak jak ostatnio, czyli na de_dust2 normalne, lub ew. na innej mapce takiej jak italy, office, inferno lub train. |
|
|
    |
 |
|