Autor |
Wiadomość |
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2

|
Elo!
Mam pewien problem, ponieważ z kolegą czysto gramy w DM i borykamy się z mapami dm_biohazard i dm_barrage. Odkryliśmy już na biohazard'dzie pomieszczenie z RPG i to za drzwiami a na barrage'cie trzy pomieszczenia w moście. Lecz nie znaleźliśmy nic więcej, a sekrety na pewno istnieją
Zna ktoś może jakieś Secret Room'y na standardowych lub właśnie wyżej podanych mapach?
PS: Mogą być również EasterEgg'i ^^ |
|
|
  |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3

Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/
|
Na dm_steamlabs jest HeadCrab w klatce D:!
*cisza*
No co? |
_________________ 🦀🦀🦀 |
|
  |
 |
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy
|
Na dm_underpass za fotelem jest szyb wentylacyjny prowadzący do RPG, na dm_runoff mogą nas przygnieść drzwi, można tam też wchodzić na kontenery. A dm_steamlab jest remake'iem datacore z HL1.
Co to znaczy grać czysto?  |
 |
Zyper
Headcrab wyjadacz

|
MatiZ napisał: |
...
Czysto? A czy ja używam cheaty? Bugi/EE/Triki/SecretRoom'y to wszystko jest "legalne"... VAC mnie zbanuje? NIE
A na tych mapach dm_biohazard dm_barrage nikt nie zna NIC?
PS: Coś mało znacie... Bo ja np. na ovarwatch umiem wejść na dach. Na runoff tez na dach Na runoff umiem tez wejść na tekstury, po za mapę... ^^ |
|
|
  |
 |
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy
|
Zyper napisał: |
MatiZ napisał: |
...
Czysto? A czy ja używam cheaty? Bugi/EE/Triki/SecretRoom'y to wszystko jest "legalne"... VAC mnie zbanuje? NIE
A na tych mapach dm_biohazard dm_barrage nikt nie zna NIC?
PS: Coś mało znacie... Bo ja np. na ovarwatch umiem wejść na dach. Na runoff tez na dach Na runoff umiem tez wejść na tekstury, po za mapę... ^^ |
Napisałeś "czysto" zamiast "często" w pierwszym poście.  |
 |
Zyper
Headcrab wyjadacz

|
LOL! Sorry... Myślałem że Ci chodzi o granie czysto czy fair.... Wielkie sorry za pomyłkę. Ale nikt nie zna trików na biohazardzie? I na barrage?
PS: Chodziło mi o często... |
|
|
  |
 |
DAVID_PL [Crowbar Team]
Świeży Headcrab
Steam ID: david_pl
|
Myślę, że ten kolega to ja ^^. Jeśli chodzi o różnego rodzaju tricki, to większość znam i potrafię wykonać. Tak jak kolega Zyper "wspinam" się na dachy, ściany, textury, itp... Headcrab zamknięty w pojemniku zobaczyć łatwo. Szukamy jakichś "tajnych" i "ukrytych" miejsc. Lockdown znam na wylot, nic tam nie ma prócz kochanego wiatraka Overwatch jest już ciekawe - wspinanie na dachy, mury, wyjście za textury... Runoff też jest bardzo fajny. Lubie czasami wejść za pomocą wózka i "kulki" na najwyższy dach lub texturki. Steamlab - lubie, nawet bardzo. Jest tam wyżej wymieniony Headcrab i parę świetnych kryjówek, np ta na "rurce" lub koło skrzyń... Za Underpass nie przepadam jakoś specjalnie, ale też jest super. To z bazooką wiedziałem. Pełno krwi jest w tym szybie (brrr) Nas interesują jednak jakieś sekrety na Biohazardzie i Barragdzie (jak to się odmienia??) Na Biohazardzie - dużą podpowiedzią są te zielone symbole Natomiast na mapie Barrage ciężko jest znaleźć secret room'y. Ja na nie wpadłem przypadkiem i też tylko na niektóre. W innym temacie/poście mogę napisać coś o tych "tajemniczych" miejscach.
Pozdrawiam
Mam nadzieję, ze ktoś coś może jeszcze znaleźć ^^ |
|
|
  |
 |
Flicker
Obama's Headcrab

Steam ID: Flicker
|
Na dm_steamnuke4d jest Screen z Operation Flashpoint powieszony na scianie w pomieszczeniu za Objectivem A.
No co?  |
_________________ Proud Member of NFSKTNGTNKASFBBTT (pseudonim Wazelina) |
|
  |
 |
Erm1908
Świeży Headcrab

Steam ID: Gierszu15
|
Na dm_runoff jest tajemnicze pomieszczenie, nie da sie wejsć tam inaczej niz noclip, nie wiem po co jest, zwykłe kanały ;]  |
_________________ Assburger |
|
  |
 |
Zyper
Headcrab wyjadacz

|
Erm1908 napisał: |
Na dm_runoff jest tajemnicze pomieszczenie, nie da sie wejsć tam inaczej niz noclip, nie wiem po co jest, zwykłe kanały ;]  |
To miało być początkowo na mapie...
Nie odkopuj tematów, już żadnych pomieszczeń nie chcemy ;p |
|
|
  |
 |
|