Autor |
Wiadomość |
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1
|
Czy da radę gdzieś ściągnąć ta wersję tego programu? Przestukałem chyba wszystkie linki i ciągle odsyłało mnie na stronę producenta :S Zależy mi na tej wersji, bo jest najbardziej kompatybilna z SDK stalkera no i jest chyba darmowa. |
Ostatnio zmieniony przez meJKu dnia Pon Mar 16, 2009 20:23, w całości zmieniany 2 razy |
|
  |
 |
ClassicGOD
Gonarch

|
meJK napisał: |
Czy da radę gdzieś ściągnąć ta wersję tego programu? Przestukałem chyba wszystkie linki i ciągle odsyłało mnie na stronę producenta :S Zależy mi na tej wersji, bo jest najbardziej kompatybilna z SDK stalkera no i jest chyba darmowa. |
http://www.brothersoft.com/autodesk-maya-65951.html ? |
_________________ If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ? |
|
  |
 |
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów

Steam ID: - Sorcerer -
|
|
    |
 |
ClassicGOD
Gonarch

|
Sorcerer napisał: |
Na trzy-cztery co?  |
No mowilem przecie ze na: raz dwa TRZY! a nie na raz dwa trzy i JUZ  |
_________________ If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ? |
|
  |
 |
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów

Steam ID: - Sorcerer -
|
Mam propozycję dla moderatora. Proponuję nie zamykać tego wątku, tylko skleić z innymi, w których ktoś czegoś szuka do pobrania, zmienić tytuł na np: "Skąd mogę ten program pobrać?" i zostawić na następne okazje gdy ktoś będzie czegoś znowu szukał.  |
 |
prabab
Rainbow Headcrab

|
Sorcerer napisał: |
Mam propozycję dla moderatora. Proponuję nie zamykać tego wątku, tylko skleić z innymi, w których ktoś czegoś szuka do pobrania, zmienić tytuł na np: "Skąd mogę ten program pobrać?" i zostawić na następne okazje gdy ktoś będzie czegoś znowu szukał.  |
Proszę bardzo. |
|
|
  |
 |
Calom
Headcrab wyjadacz

Steam ID: calom666
Xfire: calom666
|
Powiem krótko , czy są sterowniki do skanera+drukarka - hp deskjet f2100 series pod windowsa 7 ? Bo nie mogę takowych znaleźć . |
|
|
    |
 |
BioOrc
DOOM Headcrab

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
|
Ściągnij te pod Vistę w takim razie, większość jest kompatybilna z 7. |
 |
Calom
Headcrab wyjadacz

|
Niestety , niezbyt to pomaga . Jest napisane w komunikacie podczas instalacji , że system nie spełnia wymagań czy coś w tym rodzaju :/ . Najchętniej bym się dowiedział , czy u innych użytkowników Win 7 , są podobne problemy . |
|
|
    |
 |
Gucio
Dojrzały Headcrab

|
Ale to w komunikacie instalatora sterowników? Jeżeli tak, to możesz przecież dodać sterownik ręcznie (jak Windows znajduje nowy sprzęt to gdzieśtam możesz mu wskazać, gdzie jest plik ze sterownikiem) |
 |
Calom
Headcrab wyjadacz

|
Gucio napisał: |
Ale to w komunikacie instalatora sterowników? Jeżeli tak, to możesz przecież dodać sterownik ręcznie (jak Windows znajduje nowy sprzęt to gdzieśtam możesz mu wskazać, gdzie jest plik ze sterownikiem) |
Próbowałem wszystkiego , odłączałem , podłączałem ale nie pojawiał się komunikat od pojawieniu się nowego sprzętu . Jednie udaje mi się , skanować jakoś widowsowym programem ( jeżeli można to tak nazwać ) , ale jakoś jest tragiczna ;/ . |
|
|
    |
 |
Jurij
Dojrzały Headcrab

|
Menedżer urządzeń > Drukarka (czy co tam) > Aktualizuj sterownik
I podajesz scieszke do folderu ze sterownikiem. |
|
|
   |
 |
zwieracz
Headcrab wyjadacz

Steam ID: Pan Zwieracz
Xfire: srajer
|
Albo zainstaluj sterowniki do drukarki najbardziej zbliżonej do twojej, która jest wspierana przez Winde. Jak tak zrobiłem w Viście, do drukarki hp deskjet 3420 zainstalowałem stery od 3500 i działa. |
 |
Calom
Headcrab wyjadacz

|
No cóż , dzięki wszystkim za rady , spróbuje coś z tym zrobić . |
|
|
    |
 |
meJKu
Zombine elite
|
Poda ktoś dobre źródło downloadu Windowsa 7 RC? Bo nie mam siły już pobierać z tego Microsoftowego shitu. |
|
|
  |
 |
BioOrc
DOOM Headcrab

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
|
Przeszukaj warezy. |
 |
Firm
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4

Steam ID: 18Firm18
|
Witajcie.
Jaki program polecacie ,abym nakręcił gameplay z l4d.
Otóż tak mam demko "zrobione tyldą" i teraz sobie chciałem nagrać to bo jest tam śmieszny footage ,lecz fraps , game cam , xfire nagrywa mi dźwięk gry w stylu "WSZZZZRYSZYHYYY" itd czyli warkot.
A bardzo mi zależy na różnych text'ach rzuconych przez ludzi mówiących przez mikrofon.
Próbowałem wszystkiego zmieniania dźwięku w programach i w grze itp.
Proszę pomóżcie bo już nie wiem jak to nagrać. |
|
|
   |
 |
AwM
Fast headcrab
Steam ID: awm591
Xfire: awm505
|
startmovie nazwafilmu avi
Potem wyskakuje wybór kodeku, trzeba zminimalizować grę (chyba że włączysz wcześniej grę w oknie. Na końcu wpisujesz endmovie. Plik zapisuje się do folderu z grą. |
|
|
    |
 |
Firm
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4

Steam ID: 18Firm18
|
AwM napisał: |
startmovie nazwafilmu avi
Potem wyskakuje wybór kodeku, trzeba zminimalizować grę (chyba że włączysz wcześniej grę w oknie. Na końcu wpisujesz endmovie. Plik zapisuje się do folderu z grą. |
A jaki kodek polecasz najbardziej osobiście w Xvidzie próbowałem ,lecz cały film się strasznie zacina ,a potem zapisuje się 3 sekundy filmu i koniec :/ |
|
|
   |
 |
AwM
Fast headcrab
Steam ID: awm591
Xfire: awm505
|
Microsoft RLE 1 (lub Video 1) o ile pamiętam. Potem oczywiście obrabiasz w jakimś lepszym programie na mpeg2. |
|
|
    |
 |
|