Witam mam problem gdy chce się połączyć z jakimkolwiek serwerem wyskakuje komunikat "Serwer z którym próbujesz się połączyć działa na nowszej wersji gry" Steam na bieżąco aktualizuje gram codziennie wiec jestem pewien ze gra jest aktualna ostatnia aktualizacja była parę dni temu i miał niecałe 40 MB i po niej mam ten problem był bym wdzięczny za wszelka pomoc z góry dzięki i pozdrawiam (Oczywiście chodzi o TF 2)
Kriss Headcrab wyjadacz Ostrzeżenia: 4
Validate plików, możliwe że steam nie przekonwertował jej na "nowszy format".
I co w związku z tym mam zrobić muszę na nowo instalować całego TF ?
Kriss Headcrab wyjadacz Ostrzeżenia: 4
PPM na grę w bibliotece>właściwości>pliki lokalne>sprawdź integralność plików gry czy coś takiego.
Sedlak napisał:
I co w związku z tym mam zrobić muszę na nowo instalować całego TF ?
Długo nie grałem w TF2 ale teraz na świeżym steamie (mam na myśli konto, instalke) zaskoczyła mnie inna muzyka w menu. Nie wiem czy jest teraz to jakieś 'radio growe' czy są po prostu jakieś świeże kawałki. Do czego zmierzam, otóż leciał tam taki trance'owy utwór, kobiecy wokal w tle (tekstu tyle co złapałem to coś na zasadzie 'yea yea yeay etc ;d ).
Pomożecie jakoś namierzyć? Czy w ogóle jest szansa i skąd takie tło muzyczne?
_________________ `Wśród baranów trzeba być wilkiem. R. Hess
Sion Headcrab wyjadacz
Steam ID: Sion[PL]
Nie jestem pewien, o który utwór Ci chodzi, ale tu masz soundtrack na dzień
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach