|
|
 |
|
Strona główna | FAQ | Szukaj
| Użytkownicy |
Grupy
| Rejestracja
| Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
| Zaloguj
Autor |
Wiadomość |
mati-000
Świeży Headcrab
|
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć co możemy jeszcze wycisnąć z tej stronki oprócz filmiku z P-botem i świątecznym Still Alive
mi udało się znaleźć to:
http://www.aperturescience.com/dontbea/square/daddy-o/
może jest coś jeszcze lub się pojawi niedługo. w końcu glados odżyje. |
|
|
   |
 |
Retosik
Stary Headcrab
|
Nie prościej dać to do tematu "Portal 2" ? Muszę ci powiedzieć, że Ameryki nie odkryłeś, to nie jest tak, że to leżało ileśtam lat i tajemniczym sposobem to wykopałeś, tylko teraz jest ARG i valve daje zakodowane informacje. http://valvearg.com/wiki/Valve_ARG_Wiki
(poza tym, to wiadomo od kilku dni.) |
|
|
   |
 |
Chopper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1

Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
|
Retosik napisał: |
Nie prościej dać to do tematu "Portal 2" ? |
Sory za offtop, ale powoli zaczynam czegoś nie rozumieć. Temat Portal 2 stał się tematem/działem, tzn że wszystkie tematy związane z problemami, pewnymi przemyśleniami związanymi z Portalem 2, idą do jednego tematu. To samo z L4D1-2, czy też Team fortressem 2. Już lepiej by było żeby stworzyć w 1 dziale tematy do tych gier, jeżeli chcecie kierować się w te stronę.
Tak, wiem, nie mam do czego się czepiać, ale przyznacie, że problemy techniczne, opinie i rozmowy o różnych smaczkach itd. powinny być nieco bardziej rozdzielone, a nie złączone w 1 temacie.
A co do tematu, to widziałem. Na wikipedii (nie pamiętam czy o tematyce Portala, czy nawet na Borealis) było co nieco o tych wszystkich stronach z Loginami i Passwordami do kont użytkowników AS. Ale prawdopodobnie po premierze Portala 2 coś więcej na stronie AS się pojawi. (przynajmniej ja, i garstka ludzi mają taką nadzieję) |
|
|
   |
 |
AwM
Fast headcrab
Steam ID: awm591
Xfire: awm505
|
Gdy gra zostanie wydana, pojawi się multum tematów z różnymi problemami itp. Nie martw się o to  |
|
|
    |
 |
|
Forum działa na skrypcie phpBB
© 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
|
|
|
 |
|
 |
|