Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem z Portalem 2 czy z kompem? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Czw Kwi 28, 2011 16:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

pawloki napisał:
I co myśli cię, że ta pasta mu coś da?

Jak nie pomoże to będzie musiał pomalować obudowę na żółto. Podobno komputer jest wtedy szybszy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 18:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wlasnie zalozylem paste i to nie nowa bo okazalo sie ze wogole jej nie bylo i sie troche procek topil, no i niestety temperatury nie sa fajne bo dalej sa duze ale jakby troszke mniejsze. Moze za malo nalozylem? Jak cos to mam drugą.

A i jak wylacze gre to nawet szybko sie ochladza, w 1 min z 60 potrafi zmalec do 50.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 18:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Brawo. Brawo! Bez pasty procek... Pasty nie można założyć za mało, ani za dużo. Trzeba uważać. Nałóż ODROBINĘ więcej.

Pomijam fakt, że procesor mógł się już uszkodzić.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 18:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Woozie napisał:
Brawo. Brawo! Bez pasty procek... Pasty nie można założyć za mało, ani za dużo. Trzeba uważać. Nałóż ODROBINĘ więcej.


No wlasnie wycisnalem cala strzykaweczke, zrobilem taka srednia plamke na srodku a resztki rozsmarowalem po katach. A dla odrobinki nie chce mi sie zdejmowac wiatraczka.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 18:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Za dużo! Jedna strzykawka na cały procesor? Malutki groszek... Było mówić że wycisnąłeś pół pasty na procesor.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!

Ostatnio zmieniony przez Woozie dnia Pią Kwi 29, 2011 18:36, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 18:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

paladyn300 napisał:
No wlasnie wycisnalem cala strzykaweczke, zrobilem taka srednia plamke na srodku a resztki rozsmarowalem po katach.
LOL Bardzo szczęśliwy

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 18:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ale to byla malutka strzykawka, bardzo mala. Tak mala ze myslalem ze mi zabraknie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 18:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

5g to w cholerę dużo. Wystarczy na jakieś 5, jak nie 7 procesorów. Moje 3.5g leży prawie nienaruszone, używana tylko raz.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 18:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Moja wazyla 0.3g. I tak jeszcze w polowie tloczek (dobrze mowie?) byl.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 18:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Lol, to istotnie mało. Szybko żeś powiedział. Rzeczywiście, jednorazówka :O

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 19:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sprawdzalem temperatury w grach w ktorych bylo ryzyko restartu. Po okolo 10 min gry temp wynosila 60 i powoli sie zwiekszala ale restartu nie bylo a po takim czasie powinien byc. Takze temat sie juz wyczerpal i mozna zamknac. Jezeli problem sie pojawi to zaloze nowy watek no i dziekuje wam za pomoc, bedzie co robic na majowce Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Debosy
Headcrab ALL in one



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Pią Kwi 29, 2011 23:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No właśnie , wystarczyło zrobić jak ci radziliśmy a nie biadolić 3 strony tematu to już dawno byś grał. Uśmiechnięty

_________________
www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)