Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Engine error Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
mACIOR
Świeży Headcrab



Dołączył: 08 Wrz 2007




PostWysłany: Sob Wrz 08, 2007 22:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie mam pirata. Teraz zauważyłem że jest w "Narzędziach". Trzeba to sciagnac i zainstalować ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sob Wrz 08, 2007 22:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dabu197393 napisał:
A pliki dll? Bez nich nic co ma działać na SourceSDK Base nie ruszy (chyba, że jest coś o czym nie wiem Język).

Ruszy bez problemu, wiele osób tak robi i działa wszystko.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Sob Wrz 08, 2007 22:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

AwM napisał:
Dabu197393 napisał:
A pliki dll? Bez nich nic co ma działać na SourceSDK Base nie ruszy (chyba, że jest coś o czym nie wiem Język).

Ruszy bez problemu, wiele osób tak robi i działa wszystko.
- racja, użyłam metody podanej przez AwM i teraz już wszystko działa mi bez problemu. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Sob Wrz 08, 2007 22:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Luise napisał:
AwM napisał:
Dabu197393 napisał:
A pliki dll? Bez nich nic co ma działać na SourceSDK Base nie ruszy (chyba, że jest coś o czym nie wiem Język).

Ruszy bez problemu, wiele osób tak robi i działa wszystko.
- racja, użyłam metody podanej przez AwM i teraz już działa mi bez problemu. Uśmiechnięty

No tak ale dałem to jako alternatywa bo niektórym jak widać wciąż nie działa.

mACIOR napisał:
Nie mam pirata. Teraz zauważyłem że jest w "Narzędziach". Trzeba to sciagnac i zainstalować ?

Tak, a po instalacji uruchomić go i wyłączyć i już. Folder się pojawi.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
vatx
Stary Headcrab



Dołączył: 01 Gru 2007
Skąd: z Nikąd

Steam ID: vatx
Xfire: vatx
PostWysłany: Czw Gru 06, 2007 16:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ej to co zrobić żeby ten gmod działał?
(i dlaczego wywaliliście to co napisałem o tym błendzie?)

_________________
Image Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Czw Gru 06, 2007 18:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

vatx napisał:
błendzie?

Wybacz, nie mogłem się powstrzymać - ale coś dużo ostatnio tych błędów masz Bardzo szczęśliwy

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
vatx
Stary Headcrab



Dołączył: 01 Gru 2007
Skąd: z Nikąd

Steam ID: vatx
Xfire: vatx
PostWysłany: Czw Gru 06, 2007 18:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Właśnie. Dlatego piszę tutaj może ktoś mi pomoże...

_________________
Image Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
miknik
Świeży Headcrab



Dołączył: 01 Sty 2008




PostWysłany: Wto Sty 01, 2008 15:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mm problem podczas włączania gmoda 9 wyskakuje Error:

http://img45.imageshack.us/my.php?image=errorxu7.jpg

Nie wiem co robić żeby mod działał grę mam z Ogangeboxa. mam zainstalowane SKD Base
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
vatx
Stary Headcrab



Dołączył: 01 Gru 2007
Skąd: z Nikąd

Steam ID: vatx
Xfire: vatx
PostWysłany: Wto Sty 01, 2008 16:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja też mam to samo i niedawno sie domyśliłem że jak nie masz CSS'a to Gmod 9 nie pójdzie. Jedyne wyjście to kupić Gmoda 10

_________________
Image Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Wto Sty 01, 2008 16:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Vatx mylisz się.
W innym temacie mówiłem, że jest to możliwe.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
miknik
Świeży Headcrab



Dołączył: 01 Sty 2008




PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 16:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Skoro to jest możliwe może byś powiedział jak??
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 17:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

miknik napisał:
Skoro to jest możliwe może byś powiedział jak??

Może byś poszukał?

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
sebaryba66612
Świeży Headcrab



Dołączył: 23 Sty 2008




PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 13:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

AwM twoj sposob moze jest dobry tylko niewiem gdzie znalesc to
"-applaunch 220" wiem ze jestem glupole ale sorka jestem nowy z gory THX
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 15:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Musisz zrobić skrót do gmoda na pulpicie i dopisac do tego to cos... Podobnie sie robilo z hl1 aby wywolac konsole ^^ (hl -console)

A ogólnie engine error pojawia sie przy przeładowaniu silnika source, a że to co zawiera gmod to juz ledwie to przetrzymuje to jeszcze poziomy z hl2... kthxbai

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 19:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W skrócie do gmoda trzeba zamienić właśnie to -applaunch, tzn chodzi mi o wartość tej komendy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
NebooX
Świeży Headcrab



Dołączył: 16 Sty 2008




PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 18:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No to ja Was zaskoczę zupełnie innym problemem.
Samo zmienienie wartości z 220 na 215 w moim przypadku nic nie dawało, ale nagle spadł mi z nieba @Dabu i jego metoda z zamianą bibliotek pozwoliła mi na uruchomienie moda. No i tu zaczynają się jaja. Single Player i Create Server w ogóle nie odpowiadają po kliknięciu, a gdy chcę podłączyć się do jakiegokolwiek serwera moim oczom ukazuje się taki szpetny komunikat:
Image

Myślę, że jesteście szpece i mi w tym pomożecie.
Pozdrawiam
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 18:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Według tego czegoś masz złą wersje gmoda9 w stosunku do serwera... dziwnawe...

Gmod9 dzisiaj sie nadaje tylko do kręcenia beki w singleplayer/robienia komiksow/posowania i tyli, na multi jest juz zbugowane na maxa, crasHUJE sie bez powodu itd. na garrego nie liczczie, od kiedy wypuscil gmoda10 nie wspiera 9tki, 12$ to zbyt wiele nie jest :p

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Calom
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 05 Sty 2008
Skąd: Koszalin

Steam ID: calom666
Xfire: calom666
PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 18:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

12$ ?? Mi się zdaje że 9,95$ , chyba że liczysz razem z opłatami .
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 18:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Taa, to jest 9.95$ + TAX, tzn podatek VAT chyba
Razem wychodzi 12.costam$

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
NebooX
Świeży Headcrab



Dołączył: 16 Sty 2008




PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 19:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

$12,14 + przelew miedzynarodowy to może wyjść prawie 40zł. A'propos (a raczej Off Topos) może ktoś doradzić jak najlepiej im zapłacić i ile to wynosi? Jedyny znany mi sposób transakcji to przez PayPal ale kompletnie nie wiem czym i jak to się je.

Odnośnie błędu - dzięki za pomoc, ale też zauważyłem tyle że bredzi coś o złej wersji Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)