Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Poradnik n00ba Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Nie Paź 28, 2007 19:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ten Hunt mod jakiś strasznie cienki był, jedyne co się zmieniło to możliwość tworzenia drzwi (otwierających się) i to, że rebelianci strzelali to mnie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Nie Paź 28, 2007 20:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No właśnie. Miałem sporo dobrych modów, ale to było dawno i niestety po update'ach przestały działać.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Calom
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 05 Sty 2008
Skąd: Koszalin

Steam ID: calom666
Xfire: calom666
PostWysłany: Sob Sty 05, 2008 23:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Żeby nie zaśmiecać forum napisze w tym temacie:P.

Mam pytanie jaka forma kupna GMOD'A 10 jest najlepsza i najwygodniejsza ??
Poprzez gift czy normalnie karta płatniczą czy czym tam się płaci .I jeszcze drugie pytanie czy jeśli w GMOD 9 wyskakuje engine error itp. to w 10 nie będę miał takich problemów ?I czy wymagania ma takie same jak H-L2 ?

Uff to by było na tyle.

Pozdrawiam

Calom
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Nie Sty 06, 2008 00:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Calom napisał:
I jeszcze drugie pytanie czy jeśli w GMOD 9 wyskakuje engine error itp. to w 10 nie będę miał takich problemów ?
- nie, a od siebie dodam, że u mnie engine error w 9 przestał wyskakiwać kiedy kupiłam 10. Język Ale jak ma się 10, to z 9 już raczej żaden pożytek. :]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Nero
Świeży Headcrab



Dołączył: 30 Gru 2007
Skąd: Tatooine

Steam ID: Alanaku

PostWysłany: Nie Sty 13, 2008 13:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A ja mam takie pytanie: Co zrobić z faktem, iż modele przekopiowane z ep I
są niewidzialne? Szczęsliwy Gordon można je podnosić itd, tylko ich nie widać...

_________________
I have a bad feeling about this....
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Frankes
Headcrab budowniczy



Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Michalin

Steam ID: Frankess
Xfire: frankess
PostWysłany: Nie Sty 13, 2008 14:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Heh... Po prostu nie przepakowałaś textur (Materials).

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Nero
Świeży Headcrab



Dołączył: 30 Gru 2007
Skąd: Tatooine

Steam ID: Alanaku

PostWysłany: Nie Sty 13, 2008 17:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

aha, no tak, dzięki:D

_________________
I have a bad feeling about this....
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Nero
Świeży Headcrab



Dołączył: 30 Gru 2007
Skąd: Tatooine

Steam ID: Alanaku

PostWysłany: Nie Sty 13, 2008 21:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dobra, jeszcze raz ja Szczęsliwy Gordon mam nadzieję, że ostatni raz...na jakiś czas...otóż
Jak wczytuję mapy skopiowane z HL2 to latają tam różne moby. Da się je jakoś usunąć?

_________________
I have a bad feeling about this....
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
vatx
Stary Headcrab



Dołączył: 01 Gru 2007
Skąd: z Nikąd

Steam ID: vatx
Xfire: vatx
PostWysłany: Nie Sty 13, 2008 21:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

U mnie też tak jest

_________________
Image Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Cze 2007




PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 14:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

vatx napisał:
U mnie też tak jest


Pierw kup oryginała hl2.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Nero
Świeży Headcrab



Dołączył: 30 Gru 2007
Skąd: Tatooine

Steam ID: Alanaku

PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 22:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No ja oryginała mam co nie zmienia faktu, że latają mi po mapach zombiaki^^

_________________
I have a bad feeling about this....
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 15:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja też nie chiałem zakładać nowego tematu a odpowiedzi się nie doczytałem, No więc mam hl2 (z tob'a) hl2:dm css, i słaby sprzęt (hl2 jakoś idzie itp) gdy zainstalowałem g9.0.4 mogłem dołączyć się na jakiś tam serwer za to nie mogłem włączyś single playera (ładowanie w nieskączoność) i założyć swojego serwa (to samo) w dodatku dzień po odpaleniu gdy próbuje gdzieś dołączyć pisze, że zła wer gmoda reinstalacja nie pomogłą, modowałem troche skiny z css.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 19:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Olej gmoda9, nawet gdybyś doszedł do servera gra by sie zcrashowala po minucie, zupełnie bez powodu Język

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Nie Lut 10, 2008 11:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

gdybym jeszcze mial okazj(Kur** fantasia mi się na klawiature wylała wszędzie czekolada DMNT)e...;]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Trve
Świeży Headcrab



Dołączył: 03 Lut 2008




PostWysłany: Nie Lut 10, 2008 12:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ściągnij Gmoda 9.0 (nie 9.0.4), można posiedzieć trochę w singlu, uruchamia się bez żadnych problemów, ale już do żadnego serwera się nie podłączysz. Na razie w nim siedzę i próbuję się zorientować co i jak przed kupnem dziesiątki ;]

Btw. Jak się obraca przedmioty, gdy są zaznaczone PsychGunem? Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Elaks
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: Elaks

PostWysłany: Nie Lut 10, 2008 14:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Trve napisał:
Btw. Jak się obraca przedmioty, gdy są zaznaczone PsychGunem? Język

Wciskasz E i ruszasz myszką Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Pią Lut 15, 2008 00:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Taki 0fftopos czy jest na headcrabie ktoś kto jest godny zaufania, mieszka w tychach, mam karte kredytową, i najlepiej, żeby jego rodzice już kupili jeden egzemplarz gmod'a dla syna dzięki czemu wymiana gotówka-Gmod10 nie był by problemem... ;]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Sro Kwi 02, 2008 20:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ekhm... Gordon widzi Alyx

Jak się robi taki efekt jak ten mega bąk Kleinera:
Image

Question
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Cze 2007




PostWysłany: Sro Kwi 02, 2008 20:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Luise napisał:
ekhm... Gordon widzi Alyx

Jak się robi taki efekt jak ten mega bąk Kleinera:
Image

Question



Na moje oko: Thruster Język.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Sro Kwi 02, 2008 20:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mateusz ARGH ZOMBIE! napisał:
Luise napisał:
ekhm... Gordon widzi Alyx

Jak się robi taki efekt jak ten mega bąk Kleinera:
Image

Question



Na moje oko: Thruster Język.

Dobrze gada. Thrustery w gm10 mają taki efekt.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)