Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Smartfony. Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Sro Gru 12, 2012 22:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To pewnie i HTC będzie lepszy. Już wolę Sense od TouchWiza, brr.

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Sro Gru 12, 2012 22:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gecko napisał:
A Lumia 820, nadchodzące HTC?

No dobra, zapamiętałem oficjalne ceny, czyli 2150 za 820, ale na allegro już chodzi po 1800 D:
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Pieróg
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 19 Sie 2009




PostWysłany: Sro Gru 12, 2012 22:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Poliwęglan (jeśli jest dobrze przyklejony i dobry jakościowo) nic nie zmienia tak naprawdę jeżeli chodzi o wygodę.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Sro Gru 12, 2012 22:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

marcinoz97 napisał:
Gecko napisał:
A Lumia 820, nadchodzące HTC?

No dobra, zapamiętałem oficjalne ceny, czyli 2150 za 820, ale na allegro już chodzi po 1800 D:


Po 1899 jest w Media Markt, a na allegro można za 1,5k dostać.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
galaretka007
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 07 Mar 2012
Skąd: 3city

Steam ID: playowiec

PostWysłany: Sro Gru 12, 2012 23:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ClassicGOD napisał:

FILIP22 napisał:
- Żeby nie lagował xd
Windows Phone 7/8 lub iOS

a tak na powaznie Galaxy Nexus albo dozbieraj do LG Nexus 4 jak w koncu bedzie normalnie dostepny


A czemu nie na poważnie WP7/8? Ja polecam osobiście, kiedyś byłem zajadłym fanem andka, ale po tym jak z niego zrobił się śmietnik... Nie chce z nim mieć styczności.

WP działa jak igiełka i rozwija się szybko.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Sro Gru 12, 2012 23:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

galaretka007 napisał:


A czemu nie na poważnie WP7/8? Ja polecam osobiście, kiedyś byłem zajadłym fanem andka, ale po tym jak z niego zrobił się śmietnik... Nie chce z nim mieć styczności.

WP działa jak igiełka i rozwija się szybko.
Tez polecam WP7/8 - w tym poscie nie na powaznie bo pytanie bylo konkretnie o Androida Oczko

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Czw Gru 13, 2012 16:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja też na początku zachwycałem się Androidem, ale zaraz potem stwierdziłem, że to syf. Nie będziesz przerabiał - kupno nie ma sensu.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Retosik
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Gru 2010




PostWysłany: Czw Gru 13, 2012 16:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jeśli miałeś styczność z andkiem tylko na jakimś tanim biedotablecie za 200zł z 2.3, to się nie dziwię.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Czw Gru 13, 2012 17:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Miałem do czynienia z androidem na dużo lepszym sprzęcie z 2.3, zaktualizowanym do 4.0.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Czw Gru 13, 2012 18:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja się nie dziwię że ktoś jęczy na system jak korzystał ze stockowego ROMu na swoim urządzeniu, bardzo często zapełnionym ostrym syfem i spowalniającym pracę całego telefonu.

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Pieróg
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 19 Sie 2009




PostWysłany: Czw Gru 13, 2012 20:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Spaqin napisał:
Ja się nie dziwię że ktoś jęczy na system jak korzystał ze stockowego ROMu na swoim urządzeniu, bardzo często zapełnionym ostrym syfem i spowalniającym pracę całego telefonu.

+1 Posiadając wcześniej Swifta (optimusa) ME od LG (czyli straszny, mały, budżetowy telefon) na stockowym systemie mulił, wykrzaczał się, miał losowe resety itp. A na cyanogenmod7 działał niemal idealnie, chociaż do dzwonienia, pisania i grania w proste gry nareszcie się nadawał. Teraz podobnie mam z Galaxy S3, z tym ze na stocku da się go używać ale zbytnio przywykłem do swobody custom romów żeby z nich rezygnować.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
galaretka007
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 07 Mar 2012
Skąd: 3city

Steam ID: playowiec

PostWysłany: Pią Gru 14, 2012 02:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Spaqin napisał:
Ja się nie dziwię że ktoś jęczy na system jak korzystał ze stockowego ROMu na swoim urządzeniu, bardzo często zapełnionym ostrym syfem i spowalniającym pracę całego telefonu.


CModzie jechałem cały czas i po prostu stabilność systemu mnie powala -_-'
Ba i nie korzystałem z tabletu... wtedy andek był, a tabletów nie było i w ogóle o andku nie było tak głośno.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009




PostWysłany: Sob Gru 15, 2012 14:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kurcze mam poważne problemy z GTA: VC i GTA: III na Samsung Galaxy Nexus.
Zupełnie bez powodu po ok. 10 minutach gry, co 7-10 sekund gra laguje niemiłosiernie, fpsy spadają do 3-4. Nie ma na to wpływu czy jest to wymagający sprzętowo pościg, czy też spokojny wystrój domu. Gra po prostu klatkuje w sposób regularny i niezależny od tego co jest wyświetlane na ekranie.
Macie jakieś pomysły co może to powodować?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Sob Gru 15, 2012 14:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ecto napisał:
Kurcze mam poważne problemy z GTA: VC i GTA: III na Samsung Galaxy Nexus.
Zupełnie bez powodu po ok. 10 minutach gry, co 7-10 sekund gra laguje niemiłosiernie, fpsy spadają do 3-4. Nie ma na to wpływu czy jest to wymagający sprzętowo pościg, czy też spokojny wystrój domu. Gra po prostu klatkuje w sposób regularny i niezależny od tego co jest wyświetlane na ekranie.
Macie jakieś pomysły co może to powodować?
Przedwczoraj byl duzy Up do GTA VC na Androidzie - rozumie ze masz go zainstalowany? Jezeli uzywasz jakis programow do czyszczenia ramu to przestan - one wiecej mieszaja niz pomagaja.

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009




PostWysłany: Sob Gru 15, 2012 14:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak, gra jest spatchowana. A używanie tychże programów z tego co zauważyłem nic nie zmienia bo próbowałem zarówno ich używania jak i nie używania.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Sob Gru 15, 2012 14:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ecto napisał:
Tak, gra jest spatchowana. A używanie tychże programów z tego co zauważyłem nic nie zmienia bo próbowałem zarówno ich używania jak i nie używania.
Wiecej ci niestety nie pomoge - objawy wskazuja na wyciek pamieci a to moze tylko dev zalatac.

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009




PostWysłany: Sob Gru 15, 2012 14:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Spoko. Dzięki. Zapostuję na zagranicznych forach Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
FILIP22
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 23 Mar 2010




PostWysłany: Pon Gru 17, 2012 19:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Szybkie pytanie, czy Samsung SII bez problemu mogę zupdateować z 2.3 do 4.0 (4.1)?

_________________
Cytat:
Potężna wichura,
łamiąc duże drzewa,
trzciną zaledwie tylko kołysze.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Pon Gru 17, 2012 19:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Galaxy S2? Mój aktualnie chodzi na 4.1.2, ten telefon ma naprawdę gigantyczne zaplecze moderskie. Śmiga aż miło (jak na Androida). Wystarczy wejść na XDA...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
FILIP22
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 23 Mar 2010




PostWysłany: Sro Gru 19, 2012 19:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

VERSUS OSTATECZNY
HTC EVO 3D VS. Samsung Galaxy S II
www.mgsm.pl/pl/porownanie/6356/4906/0/0/

Healp Smutny

_________________
Cytat:
Potężna wichura,
łamiąc duże drzewa,
trzciną zaledwie tylko kołysze.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)