Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Jak instalować mody do HL 1 Non Steam??? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Ciastko225
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Sty 2013
Skąd: Warszawa



PostWysłany: Pon Sty 21, 2013 20:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam problem z zainstalowaniem jakiegokolwiek modu do HL1, nie wiem czy coś źle robie Gordon wywiesił jęzor
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zwieracz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 25 Lis 2008


Steam ID: Pan Zwieracz
Xfire: srajer
PostWysłany: Pon Sty 21, 2013 21:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Po prostu wrzucasz katalog z modem do głównego katalogu gry, nie pamiętam albo to będzie "half-life", albo "valve" i potem w menu głównym gry wybierasz "przełącz grę" (czy jak to tam było), wybierasz z listy i aktywujesz. Niektóre mody, szczególnie te nowsze, nie działają często na non-steam HL'u Smutny

_________________
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Pon Sty 21, 2013 21:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kopiujesz folder modem do Steam/steamaps/xxxx/half-life - powinno działać
Restart steama i szukasz moda na liscie gier
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Pon Sty 21, 2013 22:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

flandrowa napisał:
Kopiujesz folder modem do Steam/steamaps/xxxx/half-life - powinno działać
Restart steama i szukasz moda na liscie gier

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Question

Ciastko225 napisał:
Mam problem z zainstalowaniem jakiegokolwiek modu do HL1, nie wiem czy coś źle robie Gordon wywiesił jęzor


Na ogół się je rozpakowuje po prostu i kopiuje do \Sierra\Half-Life po czym w menu startowym wybiera z listy. Np mod pod tytułem Gut Reaction jest u mnie w katalogu (folderze) \Sierra\Half-Life\reaction.

Przed Sierra na ogół jest C:\Program Files czyli wygląda to: C:\Program Files\Sierra\Half-Life

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty

Ostatnio zmieniony przez Sorcerer dnia Pon Sty 21, 2013 22:06, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Pon Sty 21, 2013 22:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kto - ja?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Pon Sty 21, 2013 22:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A to ja się nazywam Flandrowa? Szczęsliwy Gordon Rozbawiony (Podpowiem: - patrz na tytuł wątku...) Uśmiechnięty

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Pon Sty 21, 2013 23:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A ja się może jeszcze zapytam: pirat czy po prostu stara, pudełkowa wersja?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Wto Sty 22, 2013 02:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Takie jest moje założenie, że to stara wersja, bo piratom przecież nie pomagamy tylko ich banujemy. Bardzo szczęśliwy

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty

Ostatnio zmieniony przez Sorcerer dnia Wto Sty 22, 2013 16:14, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Ciastko225
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Sty 2013
Skąd: Warszawa



PostWysłany: Wto Sty 22, 2013 11:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

[quote="marcinoz97"]A ja się może jeszcze zapytam: pirat czy po prostu stara, pudełkowa wersja?[/quote]



Stara pudełkowa wersja
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ciastko225
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Sty 2013
Skąd: Warszawa



PostWysłany: Wto Sty 22, 2013 11:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki za wszystko będę kombinował Szczęsliwy Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Wto Sty 22, 2013 16:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Proszę. Powinno podziałać - ja aktualnie mam zainstalowane stare HL1 na komputerze między innymi dlatego, że nie potrzebuje internetu, jest w nim więcej muzyki no i właśnie można różnymi modami się pobawić. Uśmiechnięty

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Tony Młontana
Świeży Headcrab



Dołączył: 01 Gru 2012


Steam ID: DynamiteBN

PostWysłany: Wto Sty 22, 2013 16:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chodzące klocki bez hd pack'a wymiatają. Gordon wywiesił jęzor
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Ciastko225
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Sty 2013
Skąd: Warszawa



PostWysłany: Wto Sty 22, 2013 17:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ze starą częścią tyle wspomnień się kojarzy Rozbawiony Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)