Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Spray - problem z zaimportowaniem Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
Getai Daktu
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 15:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jak w temacie, mam problem z zaimportowaniem spraya, wyskakujemi takie "cuś"

Image

Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki Oczko

PS.Na googlach gryzą niewiedzą...

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 15:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zmień język Steama na angielski, wstaw spray (powinno działać) i potem znowu zmień język na polski. Niestety przy polskim języku nie chce działać samo importowanie. Uśmiechnięty

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
RafucK
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 08 Cze 2008
Skąd: z przyszłości

Steam ID: (sc).com/id/RafucK

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 15:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

btw. nie wiecie jak zrobić spray z przeźroczystym tłem? Zrobiłem w PS, zapisałem jak vtf (domyślnie i w ustwieniach spraya) a potem drugi w tga i ciągle mam białe tło.
(chodzi o L4D)

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 16:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sprawdź któreś z tych tutoriali.

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Getai Daktu
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 20:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

O faktycznie działa, dzięki! Co za dziadostwo -_-

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
MaSHeR
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Lis 2009




PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 23:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja mam troche inny problem, a mianowicie gdy importuje obrazek CS zacina sie (zawiesza) i dalej nic biore jeszcze raz 2 razy na obrazek i to samo,Sprawdzam na innych inne wymiary itd... i nie pomaga

proszę o pomoc Rozzłoszczony Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 23:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A CS oryginalny?

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
MaSHeR
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Lis 2009




PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 23:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

nie narazie mam konto steamowe ale planuje kupic oryginal. Wczesniej jakis miesiąc temu dało się zaimportować a teraz nie. Zmięszany Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 23:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Więc wróć do nas jak już będziesz miał oryginalnego CS'a. 90% problemów z grami rozwiązuje zakup oryginału. Oczko Tymczasem temat zamykam.

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)